sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Blogit TOP 3

Päässäni on pidempään muhinut tämmöinen postaus, missä paljastan blogisuosikkini top-3 listan! Valinta näiden kolmen välillä järjestykseen laittamisessa aiheutti minulle huimasti päänvaivaa, sillä kaikki ovat omalla tavallaan vain niin parhaita! :D

Mutta ykköseksi ylsi monen tuntema blogi, jota kirjoittaa Heidi, pääosassa lk keltainen syyrisuros Onni Mufasa!
Heidi kirjoittaa blogia niin monipuolisesti, hauskasti, humoristisesti ja lämminhenkisesti, että hänen hamsterinsa elää blogin kautta meidän muidenkin keskuudessa. Moni varmaaan muistaa Hamsterix-blogin edellisen päätähden Yodan. Suosittelen lämpimästi kaikille hamsterinystäville!


Toiseksi meni kirkkaasti Elyn blogi. Imuroin niin mielelläni kaiken mahdollisen uuden tiedon, että tätä ei yksinkertaisesti voi skipata! Suosittelen blogia, paljon faktatietoa! Lavender's hamsterikasvatus - blogissa on paljon uutta tietoa, mitä ei ennen ole juurikaan tutkittu.

Kolmanneksi ehdottomasti meni Tiian blogi Nallenaamat. Blogissa on paljon oikeaa asiaa, ja se on taitavasti kirjoitettu. On parit kerrat lentäneet kahvit näytölle tätä lukiessa ;D Suosittelen siis myös tätä ehdottomasti, jos haluat kutitella myös nauruhermojasi lukemisen lomassa.


Muut bloggaajat, hakekaa uusia ideoita, innostukaa taas kirjoittamaan pohtimistanne asioista, janoan luettavaa, jotenkin tuntuu, että talven kylmä viima on jäädyttänyt jotkut bloggaajat lähes kokonaan. Myös muita blogeja seuraan aktiivisesti! :)

1 kommentti:

  1. Wau... Onni Mufasa kiittää hymyillen; koko blogihan on hänen ansiostaan olemassa. Ja rakkaan Yodan toki. <3

    Niin ihana huomata että blogistani pidetään. Siellä tuntuu lukijoita tulevan ja katoavan vähän väliä joten välillä olen pohtinut teenkö jotain ihan hullusti. Mutta toinen tykkää ja toinen ei. :D

    Olen myös pohtinut silloin tällöin listaavani 5 lemppariblogiani, joita myös haluan esitellä muille. Ehkä joku päivä teen sen. :)

    Olen myös huomannut pientä talvihorrosta joittenkin blogien kohdalla, melkein iski Hamsterixiinkin, mutta katosi ku aloin valmistelemaan seuraavaa postausta joka tulenee pian. Mulla yleensä se ongelma on päinvastainen, mutta tuntuu kyllä välillä kuin oma muusa olisi jossain muualla. :)

    VastaaPoista

Laitathan postauksen ulkopuolelle tarkoitetut kysymykset vieraskirjaan! :)