keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Kiirettä pukkaa :)

B-poikueen kasvattini n.pk hopeanharmaa laikukas Cinnamon.
Kiirettä on kyllä totisesti pitänyt vähän kaikilla osa-alueilla. Mutta yllättäen jyrsijäharrastus on lohkaissut ison osuuden tästä viikosta.

Eilen Kainuun Sanomien toimittaja ja valokuvaaja tulivat tekemään haastattelun jyrsijäharrastuksestani ja lauantaina järjestettävistä leikkimielisistä 4H:n kani-& jyrsijänäyttelyistä. Juttu ilmestyy perjantain Kainuun Sanomissa. Eilen vietin toimistolla kuutisen tuntia järjestellen lauantain asioita, siinä välissä piti vetää myös kevätkauden ensimmäinen pieneläinkerho lapsille, ja olivatpahan lapset kyllä mielissään, kun pääsivät taas kerhoilemaan! :) Lauantaina täytyy mennä näyttelypaikalle jo puoli kahdeksalta järjestelemään salia. Saimme käyttöömme 300 neliön tilan, joka oli aika unelmallinen buffa-mahdollisuuksineen ja muine etuuksineen.

 Tänään täytyy vielä lähteä kahden kerholaisen kanssa kiertämään Kajaanin eläinkaupat ja kyselemässä haluaisivatko he tukea 4h:n nuorisotoimintaa lahjoituspalkinnoin näyttelyissä.

Sitten vielä kaiken tuo kiirestressin päälle joudun jännittämään erästä asiaa, joka on jo käytännössä varma, mutta siitä ei vielä sen enempää ;)

Ja nyt on pakko pösniä muutaman ihmisen idea seurailla meidän hamsulan ruokintaa 1 viikon ajan, alkaen tästä päivästä. Ujutan mahdollisuuksien mukaan kuvat ruoka-annoksista postauksiin tai sitten ihan erikseen, jos sinä päivänä ei satu tulemaan postausta mieleen.

Ruokintapäiväkirja osa 1
Tänään hamsterit saivat proteiinipommin :D Annos sisälsi: vaalea-& tumma soijarouhe,kananmuna,kananmunankuoret,seesaminsiemeniä,pellavansiemeniä ja öljyä. Koristeeksi parit viipaleet paprikaa ja jälkkäriksi kaikkien herkkujen äiti: kuorellinen maapähkinä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan postauksen ulkopuolelle tarkoitetut kysymykset vieraskirjaan! :)