keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Näyttelyjännitystä ilmassa.

Lauantaina on sitten lähtö, toivotaan että tulee hyvät kelit ajella. Aina yhtä huolta talvikeleistä, matkaa taittuu useimmiten se lähemmäs 300-400km.

Jostain syystä minut on vallannut älytön jännitys! Johtunee varmaan ensimmäisestä koearvostelusta, mutta eiköhän se hyvin mene.

Ja tietenkin uusista tulokkaista, kolmen sijasta tulee neljäskin, Saritalta Helsingistä LK ms valkoinen uros Andies' White Knight eli Axel.

Elysee jääkin sitten tältä reissulta pois, ei ole tarpeeksi timmissä kunnossa, joten jääköön kotiin ;)

Axel ♥ Kuvan ©Sarita Kokkoniemi
Mukava taas tietysti päästä tuttuun näyttelyhulinaan. En minä sieltä mitään muuta odotakaan, kuin että saan koearvostelun läpi. :) Kaksi veteraania on hyvässä kunnossa kyllä, katsotaan mitä päivä tuo tullessaan :)

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä näyttelyihin! Itellä kans ois hirvee hinku Brutuksen kans näytseihin, vaikka kokeiluks eka PET-luokkaan. Saispahan nähdä millasta touhua se on ja sitten jäiskin ihan koukkuun.
  Ja paljon onnea uudesta tulokkaasta. Komea Axel :)

  VastaaPoista
 2. Sinne vain sekaan :D Mutta niihin tosiaan jääpi koukkuun ;)

  VastaaPoista
 3. Pitää joskus napata joku hyvä näyttely. Järjestettäis tässä lähikunnissa jotain, niin vois ensikertalaisena sellasiin lähtee.. Sitten vois harkita kauemmas lähtöä, kunhan olis homma hallussa :)

  VastaaPoista

Laitathan postauksen ulkopuolelle tarkoitetut kysymykset vieraskirjaan! :)