lauantai 10. maaliskuuta 2012

Kolmella tassulla.

Ensinnäkin blogi on ollut jokseenkin hyvin koomassa viimeaikoina kiireiden vuoksi ja tulee varmaan vielä hetken olemaankin.

Mutta teidän iloksenne kuvasin eilen pienen pätkän Jamista, jossa se tassuttelee huimalla kolmella tassulla, Jami siis hävitti yhden jalkansa nuorempana, se lienee syöty...veikkaan. Jami elää silti mielestäni hyvinkin täysipainoista hamsterin elämää. Videolla Jami on juuri herännyt, eikä vauhtia löydy pyörässäkään, mutta tämä apinahan kiipeää vaikka kattokaltereihin ;) ja vauhtia löytyy pyörässä, kun ukko innostuu! Tietenkin sisustuksessa on otettu huomioon Jamin tarpeet, esimerkiksi tuplasti purua, purun alle herkkupiiloja, joita Jami saa kaivella, jotta lihakset ja mielenvireys pysyisivät kunnossa. Jami tassuttelee mielellään myös hamsulan lattioilla :D Jamia kolmijalkaisuus tuskin haittaa, liekkö se tiennytkään "paremmasta" neljällä tassulla tallustellen.


Blogger kiukutteli videon lisäämisen kanssa :P Ja nyt ilmeisesti sanoi myöskin tuo toimiva versio itsensä irti x(

6 kommenttia:

 1. Aamun piristys nähdä Jami liikenteessä iloisena :) <3

  VastaaPoista
 2. Onpa Jami kaunis ja virkeä otus! :) Veikeä tassuttelia, vaikka kolmella jalalla meneekin. Varsinkin tuo loppu kun juoksarissa juoks, hyvin nätisti meni (: !<3

  VastaaPoista
 3. On elämänhalua täynnä Jami vaikkakin yksi jalka puuttuukin :)

  VastaaPoista
 4. Yhdyn edellisiin kommentteihin. Eihän tuosta edes meinaa huomata, että yksi jalka puuttuu. (:

  VastaaPoista
 5. Ei siitä tosiaan meinaa huomata, että on jätkällä yksi jalka vähemmän. Se on varmasti niin tottunut elämään kolmella jalalla.

  Itseasiassa kun olin aikaissa ostaa Jamin ja pyörittelin sitä siinä, meni pitkään ennenkuin huomasin että jotain puuttuu :'D

  VastaaPoista
 6. Onks kaikki nyt haukkuus mua petsies vai täh no okei on se ny parempi näin....

  VastaaPoista

Laitathan postauksen ulkopuolelle tarkoitetut kysymykset vieraskirjaan! :)