perjantai 25. toukokuuta 2012

Hyvä ostaja?

Millainen on hyvä ostaja, mitä seikkoja kannattaa ottaa huomioon, kun ottaa yhteyttä kasvattajaan?`

- Ota yhteyttä aina puhelimitse, älä laita tekstiviestiä ellei niin ole erikseen mainittu. Poikasten kustannuksien lisäksi kasvattajat eivät tahdo kasvattaa puhelinlaskuaan :) Myös sähköposti on mainio tapa pitää yhteyttä.
- Esittele itsesi aina, kerro reippaasti nimesi! 
- Kerro heti ensimmäisessä yhteydenotossa edellinen hamsterikokemuksesi tai reippaasti jos sitä ei vielä ole, se ei ole este myydä poikasta. 
- Ota selvää kunkin lajin perustarpeista ja hoidosta. Kukaan ei ole seppä syntyessään, ja kasvattaja neuvoo mielellään, mutta oma aloitteisuus on hyve!
- Ei, en myy sinulle poikasta pieneen häkkiin, koska hamsteri tarvitsee tilaa. Kaikenlisäksi olen liittänyt jokaiseen myynti-ilmoitukseen linkin sivuilleni, jossa luetelleen myyntiehdot. mm.häkin koko. Tämä kertoo siitä, ettet jaksanut lukea myyntiehtoja. Sama koskee muitakin ehtoja, jotka ovat tärkeitä seikkoja, eikä niitä ole turhaan kirjoitettu :) 
- Pidä kiinni sovitusta ajoista, eläinkauppa ja kasvattajan koti ovat kaksi ihan eri asiaa. Kasvattaja tekee tätä hommaa omalla vapaa ajallaan ja omassa kodissaan. Tottakai useat kasvattajat, ainakin minä toivottavat sinut tervetulleeksi tutustumaan hamstereihin, silloin kun kasvattajalla on aikaa. 
- Kerro rehellisesti millaiseen kotiin hamsteri on tulossa, molemminpuolinen luottamus on todella tärkeää! 

3 kommenttia:

  1. http://iida-tavallisentytonelamaa.blogspot.com/2012/05/haaste.html Haaste :)

    VastaaPoista
  2. taaskaa bloggeri ei oo ilmottanu 3 viimesestä postauksesta ._. mikä järki näitä on ees merkata että lukee ku tää romu ilmottaa mulle vaa janinan ja suskin blogeista .D

    VastaaPoista

Laitathan postauksen ulkopuolelle tarkoitetut kysymykset vieraskirjaan! :)