torstai 14. kesäkuuta 2012

Suunnitelmiin muutos.

Päätin heittää hanskat tiskiin niinsanotusti Carolan kanssa. Se ei vain tule tiineeksi, joten se lähteköön viettelemään lemmikkihamsterin elämää sijoituskotiinsa Marille. Tiedän ainakin, että mamma pääsee viettelään kivoja lemmikkihamsterin päiviä. Toinen syy on nyt ahtaat sukulinjat, muutamat nimet kummittelevat sitkeästi hopeiden lähisuvuissa ja voisin vaikka juosta seinään sen takia, mutta eteenpäin, sanoi mummo lumessa.

Otin yhteyttä toiseen sijoituskotiin, jossa asustelee suloinen lyhytkarvainen hopeanharmaa uros Wonderland's Eemil-Eripura. Sillä on tarkoitus astuttaa Sateenkaaren Copy-Paste. Eli K-poikueen vauvat tulevat sitten siitä yhdistelmästä.

JA, olisi kiva ottaa vastaan postausehdotuksia. Tekisi kovasti mieli kirjoittaa jotain faktapohjaista pitkästä aikaa, blogi on muutenkin kuolemaisillaan tylsyyteen, joten itseasiassa kaikki postausehdotukset ovat tervetulleita.

Loppuun vielä kuva uudesta rakkaudesta, Wild Whistleristä eli Wissestä
©Ely Sorsa

2 kommenttia:

  1. minäkää en oo saanu mtn asiapostauksia pitkään aikaa tehtyä :'D tuo mun ruohoki ku kuoli ja nyt tarvisin soraa että saisin sen uuestaa eloon :D

    VastaaPoista
  2. Kuulostipa taas :D harmi kun nurmikko kuoli :<

    VastaaPoista

Laitathan postauksen ulkopuolelle tarkoitetut kysymykset vieraskirjaan! :)