tiistai 7. elokuuta 2012

Elysee & tulokas kasvaa

Minne katosi Elysee?
Elysee lähti ilahduttamaan hamsteriharrastajia Etelä-Suomeen! :) Heidi oli varannut minulta poikasen, mutta sieltä tuli tosiaan vain lyhkistä hopeanharmaana ja Heidillä oli toive pitkäkarvaiseen hopeanharmaaseen urokseen, tuntui todella kököltä laittaa Heidille mailia, ettei siellä ole sitä kivaa hopeanharmaata. Hetken mietittyäni päätin laittaa Heidille kuitenkin ehdotuksen; josko hän haluaisi Elyseen eläkepäiviä viettelemään. Ja niinhän siinä kävi, että Elysee muutti Heidille. Elyseen kuulumisia voi jatkossa seurata Humselot - blogista. Elysee viihtyy varmasti uudessa kodissaan! :)

Elyseestä en mitään rahallista korvausta halunnut, ajattelin kun aluksi oli puhe, että Heidillä on kasa juomapulloja käyttämättä ja ylimääräisenä, että ne saisin.

En kyllä ihan odottanut paria kassillista tavaraa. Heidi toi tuliaisena meidän hamsulaan kaikkea erittäin tarpeellista ja kivaa, hamsuille koettaa herkkuhetket erilaisten pähkinöiden,sirkkojen ja muiden ihanien jr-farmin juttujen kanssa! Mitenpä enemmän hurahtanutta hamsteri ihmistä voinee ilahduttaa kun tuomalla hamsterille herkkuja! :D Sain myös upean hamsterimökin, joka meni heti Inkalle :) Sitten kolme juoksupyörää ja niitä juomapulloja. Kyllä nyt kelpaa taas hamsulassa lelliä hamstereita!

Ja sitten tulevasta.... kävin pläräämässä Tiian A-muksut läpi, itkupotkuraivarit: Tipu oli pistänyt välipalaksi poskeensa sen upeimman hopeaminkin ;_; Samotein sen vahvimman näköisen hopeasoopelin, mitä Tiia oli ajatellut jättää kotiin. Mutta onnekseni sieltä löytyi toinen hopeaminkki, naaras Polar Bear, suurinosa oli ps ms valkoisia naaraita, yksi ms valkoinen uros, yksi hopeasuklaa, pari hopeasoopelia ja yksi mahdollinen hopeasoopelisuklaa, sillä ei vielä ollut silmät auki.
©Tiia K.

1 kommentti:

Laitathan postauksen ulkopuolelle tarkoitetut kysymykset vieraskirjaan! :)