keskiviikko 22. elokuuta 2012

Ilta hamsulassa

Nyt olisi nuoret hyvässä kunnossa lähdössä petteilemään, mutta eihän minulla ole varaa ilmoittaa näitä nassukoita kuin muutama hassu ulkomuotoluokkaan, kun viimeinen ilmoittautumispäivä nyt sattuu olemaan 2.päivä ja minulle tulee rahat 4.päivä. Oi kun mukavaa! Wissekin oli muuten mennyt ja katkaissut toisen etuhampaansa ihan juuresta asti. Ensimmäinen hammaspotilas meidän hamsulassa. Wisse on säilynyt hyvin komeana poikana, en vain vielä tiedä, kenelle käyttäysin Wisseä. Varmaankin Inkan ja Brownien jälkeläiselle. Kävin myös tarkistamassa Tiian a-muksujen värit vielä kertaalleen ja katsomassa Polaria, lk hopeaminkkinaarasta. Noh, se muistutti enemmänkin oravaa, joten valkkasi sieltä sitten pitkäkarvaisen hopeaminkkinaaraan, joka miellytti silmää enemmän ja sopii turkkinsa  puolesta suunnitelmiin. Alkaa ärsyttää jatkuvat pk+lk yhdistelmät, koska  kyllä, kyllä se vaikuttaa turkinlaatuun huomattavasti varsinkin lyhytkarvaisilla. Inkan turkki on jotain ihan muuta, mitä standardin mukaan toivoa saattaa. Mutta hiljalleen pk:t ovat palaamassa hamsulaan. Harmi vain, ettei Inka kanssa kirveelläkään pitkäkarvaisuutta, joten se linja pysyy lyhytkarvaisena, minkäs teet.

On kyllä nyt ollut kovin hassua, ettei poikasia ole
ollut hamsulassa pitkään aikaan, vaikka muita eläinlapsia senkin edestä, mutta hamsterit ovat se ykkösjuttu. Haluan kuitenkin odottaa mitä Haapajärvellä sanotaan Inkasta ja astuttaa Inka sitten sen jälkeen. Kyllä on muuten turhauttavaa ajaa melkein 400km mutkin parin hamsterin takia. Änkesin itseni tosin tekemään Petrille harkkariarvostelun kääpiöhamsuille, ettei niinkään turha reissu kuitenkaan. Ajattelin, että ilmoitan vain Inkan, Dakotan ja Wissen ulkomuotoluokkaan. Muutaman hiiren voisin viedä näytille, kun niiden ilmomaksut ovat niin pieniä. Ihan petteilemään, yksikään nuista siimahännistä ei todellakaan ole mikään näyttelyhiiritasoinen.

2 kommenttia:

  1. Tuo ensimmäisen kuvan pikku tapittaja on aivan ylisuloinen - aiheutti oikein sellaisen pienen sydämen pyörähdyksen :) ♥

    VastaaPoista

Laitathan postauksen ulkopuolelle tarkoitetut kysymykset vieraskirjaan! :)