lauantai 11. elokuuta 2012

Näyttelytunnelmista palauduttu.

Olipas melkoinen päivä eilen OSJH:n näyttelyissä. Lemmikkisyyrialaisia oli yhteensä 33kpl ja taso oli vaihtelevaa.

PLH1 kuitenkin erottui edukseen lk cremenaaras Sateenkaaren Gesäkissa. Joka kuitenkin päätti hermostua lopussa BIS-kisassa. Hieno hamsteri kuitenkin :) Päivän parhaat turkit oli selvästi Emma Timlinin hamstereilla, mahtavia turkkeja kyllä tuli vastaan!

  Muuten päivä oli todella mukava, mutta migreeni pääsi yllättämään ja väsyin sen takia lopuissa arvosteluissa, mutta eiköhän me saatu Tiian kanssa arvostelukaavakkeet täyteen, ainakin Tiian käsi kovasti tuntui olevan sitä mieltä. Sijoituksia ei pahemmin tullut, Raven-kämpsy sai muhkeasta mahastaan...mitäs muutakuin ruokaa! :D Hattara-hiiri oli tuomarin suosikki.

.... ja sitten tulokkaisiin. Kauan odotettu pitkäkarvainen minkki valkonauhainen uros kotiutui meille eilen näyttelyiden yhteydestä, saanen esitellä Rowan Baileyn, tutuille Bailey. Todella rauhallinen 3kk ikäinen herra, jonka silmät ovat edelleenkin mahdottoman kirkkaan punaiset :DEhei siinä vielä kaikki, sitten myöskin kauan odotettu Janika Skofeltin kasvatti, 2kk:n ikäinen pieni robonatiainen Hulabaloo "Hazel". Voi että mä niin rakastan Janikan robokasvatteja, kun ne on niin mielettömän rauhallisia :) 


Jännitin todella paljon miten Hazel suhtautuu Kuuraan, Kuuraparka kun on saanut selkäänsä useammalta roboystävältä. Toivottavasti tämä asia nyt muuttuu ja tässä olisi kaksikko joka eläisi mahdollisimman pitkään sulassa sovussa. Tytöt asuvat tällähetkellä 80*40 dunassa, jossa on siis molemmille tilaa viipottaa :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan postauksen ulkopuolelle tarkoitetut kysymykset vieraskirjaan! :)