keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Liminkaan 4.11 - UML

Ensi kuussa siis jälleen Liminkaan. Tosi paljon houkuttelee toi matka ajaa jo valmiiksi, kun tietää että enskuussa on tiet jo jäässä ja hirvet hyppii nokan eteen aamuhämärässä.

Mutta! Olin kerrankin hyvä ja ilmoitin kaikki lähtevät jo nyt, jotten vain unohda. Näköjään on tullut tuosta muistista niin huono, että parempi ennemmin - kuin maksaa jälki-ilmoja paikanpäällä.

Mukaan lähtee vain nuoriso ja yksi vanhuus. Syrkit Wild Whistler*, Polar Bear, Bazia Bonfilia & Wonderland's Kurt Cobain**. Ulkkareihin päädyin ilmoittamaan myös ensimmäisen pikku kinkkuni, Elyn norrekasvatin End Of The Dayn eli Dieselin :3

Niin, miksi ilmoitin myös Wonderland's Kurt Cobainin** ? Kurttu muuttaa meidän hamsulaan takaisin, jotta Tiia saa hieman enemmän tilaa omalle linjalleen, koska Tiialla on tilat pienemmät ja mahdollisuudet pitää hieman rajalliset.

Kurttu vaihtoi takkiakin vielä Haapajärvellä, katsotaan nyt vielä kerran mitä tuomari sanoo.
Pet-luokkaan (liittyy nyt paljon hamstereihin, mutta...) ilmoitin näyttelypäivänä 3kuukauden ikään tulevan kanikasvattini Anilla Aamukimaran :3 eli petteilemään kanin voimin pitkästä aikaa!

Inka se sitten jäi tyhjäksi, joten uusia kiimoja etsimään. Miksi, oi miksi nämä eivät voi lisääntyä samalla tavalla kuin hiiret?


Olen muuten Limingassa rotta-& hiirituomarina, joten tuokaahan erityisesti hiiriä ihasteltavaksi. Ehkä täältäkin tulee pari hiirulaista myyntipöydälle :)

1 kommentti:

Laitathan postauksen ulkopuolelle tarkoitetut kysymykset vieraskirjaan! :)