sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Helsingin reissu.

Perjantaína lähdin Kajaanista junalla aamuyöllä kohti Helsinkiä. Perillä olin hieman ennen kymmentä. Ely olikin tikkurilassa vastassa, josta seikkailtiin useammalla junalla moneen kertaan ja moneen suuntaan kohti malmia, lopulta linja-autolla seikkailtiin myös pitkin poikin malmia kunnes löydettiin lopulta Elyn aviomiehen vanhempien luokse, josta kävimme hakemassa auton. Jouduin opettelemaan ajamaan automaattivaihteisella autolla perjantairuuhkassa, sanonko, etten koskaan enää halua ajamaan helsinkiin! :D Ajettiin Ikean kautta Elyn luo.

Goldilock's Veerakin kävi piipahtamassa Elyn luona, illalla tuli myös Choux Puffs Marjut. 

Aamulla lähdettiin sitten hamsujen kera kohti Hyvinkään näyttelypaikkaa ja laitettiin se näyttelykuntoon. Arvostelin itse 41kpl lemmikkisyyrialaisuroksia. Joukossa oli upeita lemmikkihamstereita, joita olisin muuten sijoittanut, mutta ne olivat aivan liian tuhteja. Harmi, että urokset alkavat näyttää enemmän naarailta rasvakerroksen takia. 

pkr hopeamusta vn naaras Rähjä. k.Jenna Lohisto
Omat eläimet eivät sijoittuneet mitenkään, mutta pääasia että sain arvostelut! Muutenkin päivä oli todella mukava, ja pienen pieni heräteostos pääsi tapahtumaan kahden hopeoidun kämpsypojan merkeissä. Reptilemaniacsin Jenna toi mulle myös pkr hopeamusta vn naaraan Rähjän, mutta ei kehdannut tulla juttusille! :D 

hopeoitu musta uros Gin. 

hopeoitu dove uros Hato.
Elyn luota lähtee myös pk sininen uros Yam Yam's Cheyenne ja pk sininen uros Lavender's Oompa Loompa.

pk sininen Lavender's Oompa Loompa "Blaze".


1 kommentti:

  1. Pöh sun kanssa! Enhän mä kehdannut häiritä arvoisaa tuomaria työn touhussa ;D T. Jenna

    VastaaPoista

Laitathan postauksen ulkopuolelle tarkoitetut kysymykset vieraskirjaan! :)