sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Liminka 4.11-12.

Niin se on taas yksi reissu ohi! :)

Menomatkalla oli todella huono keli.

 Oli kyllä mukava päivä, vaikka toivottua menestystä nyt ei tullutkaan ja Wisseltä jäi se serti saamatta ja oli H. Noh, sitten sen kanssa kohti GG:tä. Keväällä se meneekin Tertulle astutuslainaan sitten. Ehdin tehdä jopa harjoitusarvostelun kääppäreille. Oli aika letkeää porukkaa kaikenkaikkiaan.Jotain pientä kuitenkin tuli tuliaisiksi Limingastakin, 2 x TS, en tiedä yhtään kenelle nuo meni, End Of The Day oli paras nuori ja joku sai kunniamaininnan. Lisäksi Wonderland's Iron Fist sai kuman turkista, sen kyllä jo arvasinkin kun katselin sitä autossa menomatkalla :D

Lisäksi erittäin iloinen yllätys oli sekä minulle että kasvattajalleen; lk luonnonvalkoinen naaras Snow Hurricane sijoittui ja sai sertin! Tämä naarashan on Wonderland's Figaron jälkeläinen :) Onnea vain Tiialle kovasti kasvattinsa sertistä!GG:stä mukaan lähtee jo aijemmin mainitsemani normaali laikukas kiinarinaaras Poison Like Belladonna, samalla reissulla Jennalta on tulossa PKr hopeamusta vn naaras Rähjä.6 kommenttia:

 1. Heips! Huomasin, että taisit napata meidän Eeli miehestäkin kuvan kääppäreiden pet-arvostelun aikana. Muistinko oikein ja oisko sulla lähettää sitä kuvaa? Helmiäissafiiri uros, numerolla H3 :)

  VastaaPoista
 2. ^ juu otinhan minä kuvia. Katson jos on onnistuneita kuvia :) Mikäs sun maili on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Maili ois tämmönen kuin: mari.90 (at) luukku.com :)

   Poista
 3. Oih, kuinka kaunis Rähjä, ihana :)

  VastaaPoista
 4. Oi tosiaankin tuo Rähjä on kyllä mahdottoman sulonen otus ♥

  VastaaPoista

Laitathan postauksen ulkopuolelle tarkoitetut kysymykset vieraskirjaan! :)