lauantai 3. marraskuuta 2012

Näyttelyjuttuja ja muuta höpinää :)

Huomenna on suuntana siis Liminka jälleen! Ja koska ötököitä ei ole enää näkynyt eläimissä tai missään muuallakaan, uskallan viedä ilmoittamani hamsut näytille. Olen tälläkertaa hiiri-& rottatuomarina :) Teen myös tähän väliin ensimmäisen harjoitusarvostelun käppäreille.

Mukaan lähtee siis

  • Wild Whistler* pk luonnonvalkoinen, uros. Toivon Wisselle toista sertiä :) 
  • Bazia Bonfilia, pk hopeakyyhkynharmaa menee Ei-standardiluokkaan. Haluan siitä vielä toisen arvostelun.
  • Wonderland's Kurt Cobain**, lk normaali umb. vn. Toiveissa olisi tietenkin se valioituminen, mutta hieman epäilen. Tämän jälkeen Kurttu saa jäädä näyttelyhommista kokonaan pois.
  • Hulabaloo, normaali laikukas roborovski. Ensimmäinen laikukas robo, jonka laitoin näyttelyihin. 
  • Raven, argente campbelli. Kokeillaan nyt mitä ulkomuototuomari sanoo ;) 
  • End Of The Day, ensimmäinen kiinankääpiöhamsteri näyttelyihin.
Lemmikkiluokkaan osallistuvat Hulabaloo & hermukasvattini Anilla Aamukimara. Esteille otan mukaan Nillan emon Naveenin, silläkun tuntuu olevan hurjasti potentiaalia esteille, ja harjoituskisat on mitä mainioin treeni ;) 

pk musta uroskasvattini 2012.


Lähden myös tänä vuonna ensimmäistä kertaa Gran Galaan hyvinkäälle! Tuomaroin siellä lemmikkisyyrialaset urokset. Ihanaa päästä tuomaroimaan urokset! Sillä noh, en vain tykkää tuomaroida pelkästään naaraita, jonka tein Jyväskylässä, ja siitä isona kiitoksena sain migreenin.

Menen Helsinkiin jo perjantaina, ja majailen Lavender's Elyn luona sunnuntaihin asti. Lauantaina mennään sitten hyvinkäälle näyttelyttämään omia, Elyllä viimeinen harjoitusarvostelu uml-syyrialaisille ja minulla se tuomarointi. 

Grand Galaan mennään pienemmällä porukalla. Ajattelin ilmoittaa tuon normaali laikukkaan kinkin Poison Like Belladonnan sinne, jonka kasvattaja on Jenna Lohisto. sekä riippuen ihan Limingan arvosteluista, ehkäpä otan mukaan myöskin Dieselin (End Of The Day), joka on Ely Vihavaisen kasvatti. Mukaan lähtee myöskin Wisse :) Minulla on varattuna myös Jennalta pkr hopeamusta vn naaras, jonka ajattelin myös ilmoittaa. Samalla kyydillä neidit tulevat sitten kotiin Kajaaniin.

Todella mukava päästä taas SHY:n näyttelyihin.

Vielä sen verran tänne perään, että nyt SHY:n jäsenillä on mahdollisuus tilata itselleen SHY:n logolla varustettu huppari &/t-paita. Suosittelen lämpimästi, sillä hupparit ovat ainakin olleet todella huippuluokkaa ja allekirjoittaneella se on jo melkein puhkikulunut käytössä. 

Klikkaa >tätä< linkkiä päästäksesi tilaamaan itsellesi hienot hupparit ja t-paidat. Jos et ole vielä SHY:n jäsen, sinne voi liittyä tämän linkin takaa.

Sitten hieman hallitusjuttua, eli jatkelen normaalisti 2013 vuoden kauden hallituksessa ja vastaan edelleenkin valioplakaateista, uutena juttuna otin itselleni hamsteripuodin, saa nähdä mitä kaikkea jännää hamsupuotiin tulee myyntiin :) 

SHY:n puheenjohtajan pesti vaihtuu Veera Kujansuulle. Onnea ja menestystä hänelle tulevalle hallituskaudelle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan postauksen ulkopuolelle tarkoitetut kysymykset vieraskirjaan! :)