lauantai 17. marraskuuta 2012

Sinisiä ajatuksia pitkästä aikaa.

PK Sininen Yam Yam's Cheyenne. kuva ©Ely V.


Sinisiä pitkästä aikaa tulossa taas hamsulaan, jotta voin näidenkin kanssa taas jatkella.

Onhan minulla toki diluutiogeeninkantaja pitkäkarvainen normaali Lavender's Merry-Go-Round, jolle on morsioksi suunniteltu Serafiman kasvattia lk mustaa vkkk Beware Butterflyä. Mutta Helsingin reissulta nappaan mukaan pitkäkarvaisen sinisen uroksen Yam Yam's Cheyennen eli Cobaltin & Lavender's Oompa Loomphan eli Blazen. Molemmille on jo sijoituskotikin tiedossa, vaikka himottaisikin pitää jompikumpi itsellä, mutta onhan hamsulassa vielä pitkäkarvainen sininen umborous Het Dierendorp Denim. Deni on tosin alkanut jo vanheta, onhan tuolla papalla toki ikääkin.
©Ely V.
Jospa tämän linjan kanssa kävisi parempi tuuri.

Tosi paljon kiehtoo kyllä tuo tumma sinisen alhaalla, se on umborous ja nyt tosi kauniin värinen, mutta sen tietää ettei ole kauaa :D

4 kommenttia:

 1. Tuo ylimmässä kuvassa oleva hamsu on ihan kun kopio meiän Bella tytsystä! Ihan täysin samannäkönen!:D

  VastaaPoista
 2. Voiko syyrialaiselle hamsterille tulla diapetes? Minun kaksi vuotias hamsterini on alkanut nyt lähiaikoina juoda ja pissata enemmän kuin normaalisti, eikö ne ole diapeteksen oireita? Laihtumisen merkkejä en ole huomannut, pitää varmaan alkaa punnita sitä useammin. Voiko hamsullani tosiaan olla diapetes, vai jokin muu. Jos se sitten on diapetes, niin kuinka sitä hoidetaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syyrialaisilla diabetes on suhteellisen harvinainen, enimmäkseen se on kiinänkääpiöhamstereiden ja campbellejen sairaus. Sehän voi muuten vaan juoda enemmän, varsinkin kun mitään muita oireita ei ole, diabetes ei käsitä pelkästään juomista. Siihen hamstereille ei ole valitettavasti hoitomuotoa.

   Poista
  2. No hyvä juttu :) Ehdin jo säikähtää!

   Poista

Laitathan postauksen ulkopuolelle tarkoitetut kysymykset vieraskirjaan! :)