tiistai 13. marraskuuta 2012

Turhauttava talvi.

Dakota on piilotellut valo-& vihreämuonasta huolimatta kiimaansa parisen viikkoa. Daryan astutin 8. päivää sitten, eikä kiimaa näkynyt, muttei vatsakaan ole kasvanut.
Päätin sitten ottaa riskillä ja koetin onko Bambilla kiimaa tänään, ei ollut. Kyllä tämä talviaika on vallan mukavaa ja keväällä on sitten enemmän tarjontaa kuin kysyntää - nyt täytyy myydä eioota.

No jotain positiivista. Tiian hamsulassa Wonderland's Irén tuntuu olevan tiineenä Wonderland's Eemil-Eripurasta. Sieltä olisi minulle toiveissa hyvä lk hopeanharmaa, homotsygoottina tietenkin. Katsoo vieläkö satiini jaksaa innostaa, jos sieltä tulisi joku täydellinen vauva meidän hamsulaan.

Papalla alkaa jo ikä näkyä, onhan se jo 1v,8kk. Mutta hirmuisen reipas pappahan tuo Eemeli on. Se on tosiaankin sijoituksessa Evellä 

Tänään tein hamsuille mössöt, josta tuli todella proteiinipitoinen, mutta muuten aika tylsä; kananmunaa, seitiä, hieman soijarouhetta, seesaminsiemeniä ja herne-maissi-paprikaa. 

Kotisivut vaihtavat pian osoitetta, samoin maili muuttuu, mutta siitä lisää myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Mä voin niin samaistua tähän kiimojen piilossa olemiseen :(

    VastaaPoista
  2. Meillä kyllä on naaraat kiimassa, harmi vaan että myös astutetut :/ ei heti neljän päivän jälkeen, mutta sitte jonkun ajan päästä. Mutta jospa niitä hopsuja nyt olis tulossa, yhdeksäs päivä menossa astutuksen jälkeen!

    VastaaPoista

Laitathan postauksen ulkopuolelle tarkoitetut kysymykset vieraskirjaan! :)