keskiviikko 29. tammikuuta 2014

lk keltainen vn uros Soul Catcher.

Jaahas, mun ei varmaan pitäis lähtee eläinkauppakierrokselle....ainakaan mun ystävän Pilvin kanssa, terveisiä vaan ;)

Tämmönen keltsipoju... en vain voinut jättää sitä sinne :D Nää keltaset on vieneet minua nykyään ihan 6-0. (Ei, se ei silti tarkoita, että lopettaisin hopeiden kanssa, tai mikään olisi kauniimpi kuin hieno standardinmukainen hopeanharmaa!) Mutta hopeakeltaisista olen saanut kivan sivuprojektin.

Nimen takana on taas tarina. Vedän tosiaan Kajaanissa 4H:n pieneläinkerhoa, ja Pilvi oli minua sinne nakkaamassa, kun haimme toisen kaverini mukaan. Olin avaamassa koirille peräkonttia, kun Pilvi huutaa autosta: "Tää sun hamsteri katsoo mua pelottavasti...Evee!"

Pilvi sanoi, että tuo poika katsoi suoraan sieluun, ja totesi "Soul Catcher". Niinpä, eipä tuolle pojalle enää sitten voinut mitään toista nimeä enää miettiä :D Lempinimi on tosiaan kylläkin vielä hakusessa, ehdotuksia? :)

9 kommenttia:

 1. Oi kun ihana tapaus c:
  Minulla on ollut hamsteri nyt muutaman päivän. Se on hieman arka, joten miten voisin pikku hiljaa alkaa "totuttamaan" sitä ihmisiin? (: En ole ottanut sitä käteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja olen kyllä hankkinut ennen hamsterin ostamista tietoa siitä ja sen ostamista harkittiin tarkkaan. (:Halusin kumminkin kysyä tätä nyt.

   Poista
  2. On monia tapoja "kesyttää" hamsteri. Tarjoa hamsterillesi kädestä herkkuja. Hiljalleen hamsteri yhdistää sinut hyvään ruokaan. Ota hamsteri reippaasti häkistä pois ja käsittele hamsteria sängyn päällä (silloin ei ole vaaraa, että hamsu tippuu korkealta). Ihan rohkeasti vain käsittelemään :) Tsemppiä uuden tulokkaan kanssa! :)

   Poista
  3. Kiitos paljon (:

   Poista
 2. Solikkahan se siinä :D Sievä on hän <3

  VastaaPoista
 3. Sielu tai Sieppi :3

  VastaaPoista
 4. Siitä tuli lopussaan sitten Shane :3

  VastaaPoista

Laitathan postauksen ulkopuolelle tarkoitetut kysymykset vieraskirjaan! :)