lauantai 28. maaliskuuta 2015

Kajaani 28.3.2015

Nyt on Kajaanin näyttelyt pulkassa. Päivä oli oikein onnistunut, vaikka tämä vaatikin pääsäntöisesti kahden ihmisen työpanoksella kamalan homman järjestämisen suhteen. Olen kuitenkin iloinen, että haaveeni vihdoin ulkomuotoluokista Kajaanissa toteutui ja päivä onnistui. Ei mekään jääty ihan ilman sijoituksia. Enjolras von Sweetness** oli S1+SERT ja lopulta BIS2. Lavender's Onyksi oli ES1+BIS5 sekä Rakanoth* sai irtoSERTin. Hyvin tyytyväinen olen tuloksiin ja toivon, että Dartel saa viimeisen sertinsä Ylivieskassa Toukokuussa, sitten siitä valmistuisi FIN MVA. Sitä odotellessa :)

Tein myös harjoitusarvostelun lyhytkarvaisille -  ja koestandardisyyriahamstereille. Sain huomata, etten ole kuitenkaan ihan toivoton tapaus tulevana ulkomuototuomarina. Vielä pitää kirjoittaa raportit tänään ja sitten odotellaankin ensikuun Helsingin reissua, jossa teen harjoitusarvostelun pitkäkarvaisille. Pitkikset ovat minulle se heikompi alue, joten seurasin Kajaanissa myös pitkäkarvaisten arvostelut, vaikka sitä ei olisi vaadittukaan, mutta haluan oppia kaiken mahdollisimman hyvin ja laajasti. Toivottavasti raportit menevät läpikin! :D

Napsin paljon kuvia ulkomuotoluokan syyrianhamstereista, niitä saa kopioida käyttöönsä, mikäli haluaa, kunhan mainitsee kuvaajan nimen, eli kuvan alle ©Eve Immonen. Kiitos :)

Tällä uroksella oli upea turkki.

Tällä mustalla uroksella oli kaunis tasainen musta perusväri.

Kuva samaisen uroksen päästä, joka oli todella hyvä.

pk musta laikukas ihastutti minua sympaattisuudellaan. Kuvassa pk musta laikukas uros Hattivatti.

Tällä luonnonvalkoisella oli kaunis perusväri. Tässäpä lk normaali uros Tarinan Turina. Kuvasta ei näy, mutta tällä oli kauniinsävyiset poskimerkit ja hyvä hilkka. Tämä oli myös paras nuori ja S4.

Suloinen lks luonnonvalkoinen vn uros Timppa. 

Jotenkin ei ollut vaikea arvata, että näin jo kilometrin päästä, että tämä hamsteri on ERI. Hieman tuli ikävä, kun näki näin upean hopeanharmaan ;) Kuvassa lk hopeanharmaa uros Phenomenal Philip**. Sijoittui S1+BIS1. 

lk minkki Pikkumökin Rusina.


Tällä suklaalla oli erinomainen perusväri, harmiksi kilpikonnalaikut olivat puutteelliset.

Hyvä esimerkki erinomaisesta päänleveydestä. lk cinnamon naaras Tarinan Vaihtokauppa. Myös perusväri oli lupaava. Ikää naaraalla 02.10.

Tällä kyyhkynharmaalla oli perusvärissä erittäin hyvä sävy. Nauha oli sopivan levyinen, mutta siinä oli perusväriä. Kuvassa lk kyyhkynharmaa vn uros Morinehtar The Blue. 

Tajuttoman upea lk musta-keltainen uros Gustavo Fring. Ja ikää vasta 3kk! arvosanaksi tämä hienon perusvärin omaava uros sai H:n, se olisi ollut EH-, mikäli sen nauha ei olisi ollut noin rikkonainen. Mielenkiinnolla odottelen näkeväni tämän vähän vanhempana.

Samasta poikueesta myös toinen lupaava nuori, lk musta-keltainen uros Tuco Salamanca. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan postauksen ulkopuolelle tarkoitetut kysymykset vieraskirjaan! :)