maanantai 23. maaliskuuta 2015

Kajaanin näyttely

Huh huh. Onneksi kaikki alkaa olla mallillaan, mutta kyllähän nuo ulkomuotoluokat toivat melkoisen paljon lisää tehtävää näin pienelle porukalle. Kun käytännössä kaksi ihmistä järjestää kaiken etukäteen, on hommia melko paljon. Onneksi on tosiaan Pilvi reippaana apuna, ja onkin ollut niin korvaamaton apu esimerkiksi luettelon tekemisessä!

Odotan niin innolla lauantaita! Kumpa se tulisi nopeasti. Veera, Marjut, Ely ja Karoliina tulevatkin jo perjantaina Kajaaniin.

Näyttelyaamun hulinat on taattu. Meitä on todella pieni joukko laittaamassa näyttelypaikkaa pystyyn, toivottavasti selviämme siitä kunnialla! Luulen, että menen sinne jo varmuudeksi seitsemän aikaan hyörimään ja pyörimään. Oi tätä ihanuutta, kun näyttelypaikkaa ei saa mennä kokoamaan illalla, se olisikin niin paljon helpompaa.

Vielä odottaa kaikki tulostettavat tulostamista, tämäkin hoituu huomenna onneksi, kun menen toimistolle huudattamaan tulostuskonetta. Onneksi on tehokas iso tulostin, jolla saa nopeasti tulostettua, sillä luettelosta tuli todella paksu.

Sellaisiin kuulumisiin, nähdään lauantaina mikäli olette paikalle tulossa! :)  Itse teen harjoitusarvosteluja ulkomuotoluokan syyrianhamstereille, mutta kyllä minua saa tulla moikkaamaan, mikäli minua näkyy muualla, kuin Elyn ja Marjutin tuomaripöytien vieressä istumassa ja oppimassa. Odotan niin innolla myös minun ekoja harjoitusarvosteluja. Molemmat tuomarit ovat sellaisia, keiden arvostelutavasta tykkään ja heitä tuomareina muutenkin arvostan todella paljon. Onneksi sattui Marjut myös yhteen harkkariin, niin saan opittua taas lisää, vaikka Marjutille olen sihteeröinyt kerran ja sillä kertaa opin ehkä eniten koskaan milloinkaan hamstereiden ulkomuodosta ja väreistä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan postauksen ulkopuolelle tarkoitetut kysymykset vieraskirjaan! :)