torstai 19. maaliskuuta 2015

VKH Campbellit - jalostussuunnitelma

Vaikka näitä ei kai pitäisi koskaan julkisuuteen kertoa, kun tuppaa olemaan niin, etteivät ne koskaan onnistu, mutta olen liian innoissani mustasta kämpsyprojektistani ollakseni hiljaa asiasta ;D

Heti, kun pääsen takaisin kotiin, yhdistän kämpsyjen A-poikueen, yhdistelmä tulee olemaan siis:

Valkyrie, musta hopeoitu
x

Onyksi, musta platinaTästä poikueesta on tarkoitus jättää itselle musta platina/musta naaras. Kummankaan pää ei ole kovin kaunis, hieman liian kapeahkot ja pitkät, mutta sukulinjojen pakotteena tulin siihen tulokseen, että tämä on nyt parempi yhdistelmä kuin 12.5% sukusiitos. Poikueesta koitan kuitenkin katsoa mahdollisimman kaunispäisen poikasen, tietenkin kohtalainen mustan sävy olisi hyvin toivottavaa.

B-poikue tulisi vähän myöhemmin, kunnes naaras on oikeassa iässä, eli noin kolmen kuukauden kuluttua pääsisin yhdistelemään tämän pariskunnan:

Karmic Koala, sandy

Serious Moonlight Igloo, dove

Olin tyytyväinen, kun pääsin valitsemaan kahdesta sandynaarassisaruksesta, sandy kantaa siis mustaa, joten toivon poikueeseen sellaista. Tai sitten miksipä ei vaikka nättipäinen normaalikin kävisi, koska tuleehan poikueesta mustan kantajia. Tosiaan valitsin kahden sandysisaruksen väliltä. Toinen oli kauniimpisävyinen sandy ja sillä oli todella kaunis selkäjuova, mutta koska tavoitteeni ei ole kasvattaa sandya, vaan mustaa valitsin kauniinpipäisen sisaren. Lisäksi Seroius Moonlight Igloo ei omista kauhean kaunista päätä, joten toivon, että tuo sandy kehittyessään pitäisi tuon kauniin päänsä, eikä kasvattaisi kamalan pitkää päätä. Tällähetkellä päässä on kiva leveys naaraaksi, mutta tietäähän nämä muksut, kun ne voi kehittyä melkolailla mihin päin vain. 
Tästä poikueesta on tarkotius jättää kotiin uros. 

C-poikue koostuukin sitten A- ja B - poikueiden jälkikasvusta. Kotiin on jäämässä siitä toivottavasti musta naaras ja varattuna Peppermint's hamsulasta jatkoa ajatellen musta uros. 

Näihin tunnelmiin :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan postauksen ulkopuolelle tarkoitetut kysymykset vieraskirjaan! :)