maanantai 27. huhtikuuta 2015

Helsinki 26.4.2015 & uusi yksi ylimääräinen.

Tulin tänne Helsinkiin Lavender's Elyn luokse lentokoneella Kajaanista jo torstaina.

Ely haki miehensä kanssa brittituomarit lentokentältä lauantaina sillä he yöpyivät Elyn luona. Jännitin kamalasti, koska englanninkieli ei puheena ole minulle kovin vahva, mutta ymmärrän kyllä kaiken, mitä minulle puhutaan. Ihan turhaan tosin jännitin, sillä Andrew ja Susan olivat molemmat todella mukavia. Lähdimme sitten illalla rossoon tuomareiden kanssa, seuraamme liittyi myös Goldilock's Veera, Regalis Karoliina sekä Jeeli. Siinä lähinnä kuuntelin muiden juttelua ja pysyin melko tiiviisti hiljaa oman englanninkielen taitoni kanssa, vaikka asiaa olisi voinut ollakin.

Lähdimme Elyn kanssa vielä ravintolaillan päätteeksi kokoamaan näyttelypaikkaa. Päätettiin olla tehokkaita, ja koota näyttelypaikka kokonaisuudessaan valmiiksi. Kello oli vartin yli 12, kun yöllä tulimme Elyn luokse ja laitoimme vielä Elyn näyttelyboksit valmiiksi. Ei edes väsyttänyt ja unta ei meinannut tulla ollenkaan. Lisäksi nukuin Susanin kanssa olohuoneessa, joten yritin olla mahdollisimman hiljaa, jotta tuomari saa täyden rauhan nukkumiseen.

Aamulla ylös puoli kuudelta.

Lähdimme kahdeksaksi laittamaan näyttelypaikan viimeiset jutut kuosiin. Hieman väsytti vähillä yöunilla ja harjoitusarvostelukin oli edessä.

Kyllä, minäkin siellä tomerana törötän jossain näkyvillä ;) Kuvasta kiitos Jenni Mäkitalo.

Harkkari meni oikeasti todella hyvin. Vähän olen jännittänyt pk-syrkkien arvostelua, koska niiden muhkea karva peittää paljon alleen. Nyt kuitenkin tuomarin kanssa avautui paljonkin asioita. Harkkari meni hyvin läpi ja pääsen tekemään ensimmäiset koearvostelut syrkeille ensiviikonloppuna Ylivieskassa, iiks, vähän jännittää, mutta on paljon itsevarmempi olo kuin koulutuksen alussa.

Tästä piti tulla täysin hamsteriton reissu, mutta nähdessäni yhden naaraan Elyn uusimmassa syrkkipoikueessa, en voinut missata sitä. 

Tyttö kotiutuu torstaina sitten Elyn kyydillä :)

Lavender's Andromeda aka Ava. Katsokaa nyt miten kiva pieni neiti se on tummine merkkeineen ja tikkauksineen. Toivottavasti tästä kasvaa myös todella kaunis naaras.2 kommenttia:

  1. Voi kun ihana! Tiedätkö vielä missä vaiheessa olet valmistumassa tuomariksi?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa yhtään arvata. Se riippuu täysin siitä, miten sitä kehittyy koulutuksen eri vaiheissa :) 2 vuotta minulla on kuitenkin aikaa, joten enköhän mä viimeistään siihen mennessä ole valmistunut :D

      Poista

Laitathan postauksen ulkopuolelle tarkoitetut kysymykset vieraskirjaan! :)