torstai 16. huhtikuuta 2015

Ihan vain kuulumisia :)

Mitään sen kummallisempaa asiaa ei taida ollakaan, mutta tekee mieli kirjoittaa kuulumisia välillä.
Huomenna on tosiaankin lähtö sinne Liminkaan. Kaikki on valmiina ja voi vaan rauhassa odotella mukavaa reissua. Pieni tuomarointitauko teki kyllä kieltämättä hyvää, sillä odotan innolla taas tuomarointia :)

Maija ja Vinja on astutettu. Toivotaan, että niitä syrkkilapsosia alkaisi hiljalleen tulemaan, nyt on kuitenkin jo huhtikuu. Kiinareissa yhdistelin Mr.Manin ja Ennin. Mr.Mann otti vähän turpiinsa, kun Enni ajoi sen pois, eli toiveissa tosiaan kiinarilapsiakin. Myös yhdistettynä on cämpsyistä Lavender's Onyksi x Valkyrie, toivotaan paljon kauniita mustia lapsia. Kyllähän nuo poikasbuumit on odotelleetkin tässä talven takia jo ihan tarpeeksi. Maijallakin kuitenkin 11kuukautta jo ikää mittarissa, toivon mukaan sieltä vielä tulisi normaalikokoinen poikue, ettei tarvitse parista poikasesta valita kotiinjäävää yksilöä. Varauslistatkin paukkuu mukavasti ja ihmiset todella odottelevat jo vauvojansa kotiin. Olisi muutenkin kiva saada tummanharmaa projekti etenemään.

Löysin viimeinkin kunnollisen syrkkikokoisen juoksupallon, siinä on hamsterit ahkerasti pallotelleet kyllä! :)

Nyt Limingan jälkeen on tosiaan vielä Helsingin näyttely - sinne menen lentokoneella - joten en ota yhtään hamsteria mukaan. Teen siellä vain harjoitusarvostelun pk-syrkeille ja lopun otan loman kannalta Lavender's Elyn luona. Sitten vielä viimeinen rutistus tapahtuu Ylivieskassa Toukokuussa, kun olen tietenkin PPKJY:n hallituslaisena siellä hommissa. Ansaittu kesäloma kyllä tulee, sen voin sanoa! Koko kevät on ollut ihan kamalaa ruljanssia suuntaan ja toiseen näyttelyidenkin osalta, että tauko tekee todella hyvää. Jaksaa sitten syksyllä lähteä taas jatkamaan tätä huulluutta ;) Syksyllekkin on jo suunniteltu näyttelykalenteria pitkälle talveen.

Ylivieskaan ilmoitan kaikki kykenevät hamsterit. Ei sinnekkään suuri joukko ole lähdössä, eihän minulla nyt ole edes paljon hamstereita, joita näyttää, mutta ihan tarpeeksi kuitenkin. Syksyllä sitten saa näyttelyttää nuorisoa :)

Semmoisiin kuulumisiin. Viimeistään sunnuntaina kirjoitan sitten näyttelyistä :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan postauksen ulkopuolelle tarkoitetut kysymykset vieraskirjaan! :)