perjantai 15. toukokuuta 2015

Esittelyssä: Maija

Maija aka Maya, lk normaali naaras, joka tupsahti kaverini hamsulassa maailmaan  15.5.2014. Ajattelin esitellä Maijan teille blogissani tänään, sillä Maijalla oli eilen 1v syntymäpäivä.

Luonteeltaan tämä neiti on herttainen kultakimpale, joka ei vähästä hätkähdä. Maija valikoitui poikasista parhaan pään perusteella, mutta voi jummi miten upean punaisen sävyn se on itselleen kehittänyt. Varmasti parhaimman sävyinen normaali, mitä olen koskaan nähnyt livenä, vaikka se ei valitettavasti kuvista niin hyvin välitykään. Mayalle oli suunnitteilla koko ajan poikue, mutta oli vielä vähän avointa, kenellä sen astuttaisin, joten se vähän sitten jäi mietintään ja sai elää melkein vuosikkaaksi ihan vain oloneuvoksena. Kun sain kotiini lk tummanharmaan vn pojan Braak's Houtskoolin, oli Mayalle sulhanen valittu. 20.4.2015 Maya sai sitten neljä reipasta poikasta, kaikki lyhytkarvaisia normaaleja, yksi nauhallisena.


Mayan sukua jää hamsulaan jatkamaan hieman vaatimattoman oloinen, mutta rakenteeltaan poikueen paras naaraspoikanen, Wonderland's #Whatever "Verna". Kaikki Mayan lapset ovat todella kilttejä ja ihania käsiteltäviä. Eilenkin Maya opetti niille tarkkaavaisuutta ja koko kööri seurasi Maijaa seisoen takajaloillaan korvat hörössä ja katsoen minun puuhiani hamsulassa. Ei voisi söpömpää ollakaan.

Toivoisin kuitenkin, että Vernan väri kehittyy yhtä punaiseksi kuin emonsa, vaikkei siitä koskaan mitään näyttelytähteä tulekaan. Täytyy tässäkin taas mainita, että poikanen on dg-kantaja, jonka takia tämä yhdistelmä tehtiin.

Maya on kyllä niin luotettava pieni touhottaja. Sellainen hamsulan pieni valopilkku, joka jaksaa ihastuttaa aina vain. Se on täydellinen lemmikkihamsteri, jonka kanssa olen miettinyt käyväni vielä muutamat lemmikkiluokat. Se jää nähtäväksi, mutta upea neitokainen Maya kyllä on. Se on ensimmäisien joukossa roikkumassa samlojen verkoissa, jos tipahtaisi vaikka jotain hyvää syötävää. Sellainen se on, pieni punainen luottohamsteri Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan postauksen ulkopuolelle tarkoitetut kysymykset vieraskirjaan! :)