perjantai 26. kesäkuuta 2015

Tummanharmaan projektin kuulumisia.

Melkein odotin jo enemmän vastoinkäymisiä jo heti alkuunsa, koska mikään ei mene koskaan niinkuin suunnittelee. Tummanharmaa projekti tosin etenee ihan hyvällä mallilla. Mitä nyt venäjäntuonti tummanharmaa naaras Polina ei koskaan useista yrityksistä huolimatta tiinehtynyt, ja se jää pois jalostuskäytöstä, koska ikä tuli jo auttamattomasti vastaan. Onneksi minulla on selvät sävelet kahden tummanharmaa-poikueen kanssa.

1.
i. Enjolras von Sweetness**, pk tummanharmaa
e. Wonderland's #Whatever, lk normaali

Tästä yhdistelmästä tulee todennäköisesti vain valitettavasti lyhytkarvaista, mutta saadaampa sitten tummanharmaa, joka kantaa pitkäkarvaisuutta ja ollaan taas askeleen lähempänä tukkahamstereita.

2.
i. Braak's Houtskool, lk tummanharmaa vn
e. Wonderland's Xiu-Mei, pk cinnamon

Tähän kakkosyhdistelmään voi syntyä jopa normaalin ja tummanharmaan lisäksi lilaa ja cinnamonia, mikäli Haiku sattuu kantamaan punasilmäisyyttä, ihan huippuahan se olisi saada myös lilaa heti ensimmäisistä poikueista ulos! Minulla ei valitettavasti ole sukutaulua Haikulle, sillä Haikun kasvattaja ei sukutauluja pahemmin harrasta. X-poikueessa olisi ollut nättejä norrenaaraita myös, mutta tuo ainoa cinnamonnaaras houkutti kyllä enemmän myös lilan suhteen jatkoa ajatellen.

Kolmisen-nelisen kuukautta saadaan varmaan odotella, että saadaan nämä kaksi poikuetta maailmaan. On tämä hurjan jännää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan postauksen ulkopuolelle tarkoitetut kysymykset vieraskirjaan! :)