sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Hieman kämpsykasvatuksesta...

Vaikka kämpsykasvatus on vasta aluillaan, on ihan mukavaa siltikin kirjoitella tulevaisuuden suunnitelmista.

Kotiinhan A-poikueesta jäi nyt sitten musta hopeoitu naaras, April Fool's Day "Asta". Se näytti aluksi ihan mustalta, mutta paljastuikin sitten hopeoiduksi. Sehän ei sinäällään haittaa, koska hopeoidun pitäisi olla dominoiva. Astalla oli kuitenkin paras perusväri, joskin sekin rusehtaa, mutta kaikkein vähiten koko poikueesta. Sillä on myös ihan mukava pää, ainakin tällähetkellä. Katsotaan mihin suuntaan se kehittyy. Luonnekkin on neidillä kohdallaan.

Astan isä on moninkertasesti pärjännyt ei-standardiluokissa, mutta sillä ei oikeasti ole merkitystä, koska se on usein ollut se ainoa ES-campbelli! :D Isä on tosiaankin Lavender's Onyksi, musta platina. Ei se pahakaan ole, H:n arvoinen kuitenkin :) Emä taas on Jenna Lohiston kasvatti, musta hopeoitu naaras Valkyrie, joka sai poikasaikanaan lempinimekseen Justiina, sillä siitä tuli kamala ja pureva hormonihirviö. Noin muuten näiden poikasten vanhemmat ovat molemmat todella ihanaluonteisia ja se näkyy myös poikasissa.

Sulhoksi odottelen tälle 1.7 syntyneestä B-poikueesta mustaa tai dovea urosta. Toivon tietenkin, että sinne sitä mustaa olisi syntynyt. Poikueen isä on tuontihamsteri, dove umborous uros Serious Moonlight Igloo ja emä on itsevalitsemani kaunis sandynaaras Lavender's Karmic Koala. Molemmat vanhemmat ovat myös todella hyväluonteisia, joten sitä mukavaa luonnetta odotellaan lapsiinkin. Ihan heti kämpsykasvatuksen alkutaipaleella päätin, etten käytä yhtään ainoaa vihaista campbellia, kun ne ovat muutenkin tunnettuja jo reviirinsä puolustamisestakin.

Kämpellit ovat tosiaan tuntuneet nyt niin omalta jutulta, että innostusta näiden kanssa ainakin riittänee :) Katsotaan miten suunnitelmat toteutuvat. B-poikueesta on varattu jo yksi naaras, ja se uros tietenkin, joka jää kotiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan postauksen ulkopuolelle tarkoitetut kysymykset vieraskirjaan! :)