keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Kasvattajan arkea.


Paperihommat ovat siirtyneet täysin sähköiseksi, koska käytössä on ollut jo pidempään kitraks. Välillä tosin laiskistun ja en jaksa päivittää kintraksia heti, kun saan hamstereiden paperit, joten pitää päivittää yksi eläin kerrallaan sitten kauheana kasana sukuineen tuonne ohjelmaan. Nyt vihdoin otin itseäni niskasta kiinni ja päivitin kaikki! Näinollen sain jopa lähetettyä rekisteriin menevät hamsut rekkaajalle ja puuttuvat paperit kasvattien ostajille. Tämä on epämieluisinta puuhaa koko kasvatuksessa mielestäni. En ole äärettömän kiinnostunut sukutauluista, joten niiden tutkiminen jää siihen, kun suunnittelen pareja yhdistettäväksi. Onneksi kasvatuksessa on paljon muuta ihanaa sitten vastapuoleksi :) Tottakai kun lisätään vähän vettä myllyyn ja tehdään vapaaehtoisena töitä hallituksessa, niin saadaan vähän lisää harrastusaikaa. Tänäänkin kokoustellaan jälleen hallituksen voimin ja suunnitellaan tulevaa.

Ja koska se ei vielä mielestäni riitä, niin tälle loppuvuodelle on ainakin kolme näyttelyä tulossa, ellei neljä.

Olen kaavaillut näyttelyt näin:


  • 26.9.2015 Ylivieska, PPKJY. Tuomaroin sekä kääpiöhamsterit, että syyrianhamsterit.
  • 10.10.2015 Jyväskylä, SHY. Tuomaroin lemmikkikääpiöhamsterit ja lastenlemmikit.
  • 1.11.2015 Liminka, OSJH. En ole tuomarina kerrankin, joten näyttelytän hamstereita senkin edestä.
  • Lisäksi minut kutsuttiin alustavasti Kaakon kani-ja jyrsijäyhdistykselle tuomariksi 22.11 järjestettävään näyttelyyn, mutta se on ainakin vielä ihan auki. 
Tämä harrastus ottaa, mutta antaa paljon, paljon enemmän! :) 


Verna siellä hoitaa poikasiaan hyvin tiiviisti. Juuri ja juuri saattaa Vernan saada ulos jos nenään tuoksuu ruoka. En tiedä millä maltilla jaksan odottaa sitä, että poikaset lähtevät pesästä ja näen montako tummanharmaata meille syntyi ♥ 


Tuhti mamma-annos: laadukasta kissan märkäruokaa,
kurkkua, pähkinöitä, öljyä, pellavan -ja seesaminsiemeniä. 

Verna hyökkäsi hetken mietinnän jälkeen ruokailemaan.


Mei tahtoo moikata kaikkia lukijoita! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan postauksen ulkopuolelle tarkoitetut kysymykset vieraskirjaan! :)