sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Jyväskylä 10.10.2015

Aamu alkoi todellakin aikasin. Kolmelta pärähti herätyskello soimaan ja sitten laittelemaan kamoja kasaan ja junalla kohti jyväskylää kera Pilvin. Matka Jyväskylään kesti neljä tuntia, siinähän se meni kuitenkin Pilvin kanssa höpötellessä ja katsellessa south parkia ;)

10:15 olimme perillä Jyväskylässä rautatieasemalla, josta Asta ja Mari kävivät koppaamassa meidät kyytiin.

Lasten lemmikkejä oli kuusi. Olin ensimmäistä kertaa arvostelemassa lasten lemmikit ja se oli todella hauskaa! :D Hirmuinen määrä yleisöä kertyi jokaisen hamsterin kohdalle pöytäni luokse seuraamaan arvostelua jännittyneenä. Kivoja lemmikkihamstereita kaikki lasten lemmikkiin osallistuneet :)

Kääpiöhamstereita oli yhteensä 22kpl. Taso ei ollut päätähuimaava, mutta jaoin silti kaikki viisi palkintosijaa. Ensimmäiseksi palkitsin kiinankääpiöhamsterin Goldilock’s Leo Tolstoi*.  Päätin kokeilla vihdoin arvostelua ilman plussia ja miinuksia ja täytyy sanoa, ettei yhtään puhdasta ERI:ä olisi tullut mikäli miinukset olisivat olleet käytössä. Toiseksi sijoittui vkh campbelli uros Lavender's Onyksi, kolmanneksi tittelirimpsuhirviö FIN TVLH JV15 LJV15 Snowqueen, neljänneksi FIN VLH Meartá Metsäntyttö, joka on oma kasvattini ja yhtä sijoitusta vaille TVLH ;) . Viidenneksi sijoitin kinkkineiti Lilithin. 


Kuvista kiitokset Jaana Muhonen ja Mira Vesteri.

Sen ihmeempää en jaksa arvostelusta kertoa, oli niin rankka päivä! :D


Mutta jotain saatiin meidänkin hamsulaan, eli Enjolras von Sweetness** oli S1+BIS4. Harmillisesti jälleen ilman sertiä, eli valioituminen jäi jälleen haaveisiin. Mutta rehellisesti nyt, kun Dartelin karva on tippunut, en olisi antanut minäkään sertiä. Jennin (Diadem's) omistama Wonderland's Xenos oli S3+kuma (pää), Mira Vesterillä eläkekodissa majaileva naaras Wonderland's Vintage sai kuman päästä.  Wonderland's Xiu-Mei oli arvatenkin arvosanalla H, tiesin sen jo, koska sen cinnamon-väri on niin pliisu, vaikka itse hamsterin rakenteessa ei suuria virheitä ole. 


Huristeltiin taksilla sitten rautatieasemalle ja noustiin junaan Pilvin ja Balandine's Piian kanssa kohti kotimatkaa. Kotona oltiin yhdeksän pintaan. Eli pitkä päivä takana :)Kotimatka meni vähän levottomissa merkeissä Pilvin kanssa. Päätön matkustaja. Dartel myös karkasi junassa.... -_-3 kommenttia:

 1. Voi ei, saitteko junakarkurin kuitenkin kiinni?

  VastaaPoista
 2. Nousikos tästä karkulaisesta junassa kauhea hässäkkä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dartel ehti onneksi vain avata kannen ja kipittää boksin kannen päälle kun kiva kanssamatkustaja koiransa kera huomautti, että hamsteri ottaa ritolat :D Dartel takaisin boksiin ja jesarilla boksi tiiviisti kiinni :D

   Poista

Laitathan postauksen ulkopuolelle tarkoitetut kysymykset vieraskirjaan! :)