maanantai 30. marraskuuta 2015

Pikaisia kuulumisia ja muutakin asiaa.

Mitään ihmeitä ei ole hamsulassa tapahtunut, A1-poikueen vekarat on pistetty jo aika pitkälle maailmalle, tai ainakin kaikki on varattu ja haut sekä kuskaukset sovittu. Katsotaan miten saan seuraavia pareja astuteltua, äidilläni on huomenna iso selkäleikkaus, joten muutan majani Ouluun Miran luokse, joten avopuolisoni jää huolehtimaan hamsulasta.

Miralle lähtee tänään mukanani A1-poikueen pitkäkarvainen normaali uros Wonderland's Aurinkotuuli "Jokeri". Se on minun ja Miran yhteisomistajuudella. Kotiin päädyin näinollen jättämään pitkäkarvaisen normaalin naaraan Wonderland's Aamunsäteen "Säde".

Äidin leikkauksesta johtuvien kiireiden ja hetkellisen asuinpaikan vaihdon vuoksi, joudutte vielä odottelemaan kasvattieni papereita, isot pahoittelut siitä, lupaan toimittaa ne kuitenkin ennen vuodenvaihdetta.

Varauslistat ovat tällähetkellä tyhjät tulevia poikueita ajatellen, seuraavat yhdistelmät ovat:

VV15 Enjolras von Sweetness**, pk tummanharmaa x Wonderland's Xiu-Mei, pk ruoste sekä VV15 Enjolras von Sweetness**, pk tummanharmaa x Wonderland's #Whatever, lk normaali. Näistä odotellaan tummanharmaita lapsukaisia.

Wonderland's Aurinkotuuli

Wonderland's Aamunsäde


3 kommenttia:

 1. Kovasti tsemppiä leikkauskuvioihin ja muihin! Kyllä asiat aina parhain päin järjestyvät. <3

  VastaaPoista
 2. Tervetulloo. Jaroki jo ootta että pääsee tutustumaan paremmin. Lupas antaa sullehi suuntäydeltä karvoja kun yrität nukkua.. 😂

  Eiks Mei ollukkaa cinnamon..? :D

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Laitathan postauksen ulkopuolelle tarkoitetut kysymykset vieraskirjaan! :)