maanantai 15. helmikuuta 2016

FINLAND Hamster MasterChef 2016

Jälleen on aika pyöräyttää käyntiin suosittu Hamster HamsterChef! 

Kuka tahansa voi osallistua, kunhan hamsteri vain talosta löytyy! Palkintona semmoinen pieni hamsterinherkkupussukka! En tosin lupaa, että se on pieni! :)

Käytä siis mielikuvitusta, ole luova, kikkaile, ole gourmet tai et ;) Tänä vuonna tuomaroin annokset yksinään, mutta ne lähetetään ystäväni sähköpostiin, jossa kenenkään nimi ei tule esille, joten arvostelen annokset sokkona.

Kannattaa huomioida seuraavat seikat:
- Selkeä kuva.
- Tarkka sisältö luettelon kanssa.
- esillelaitto.
- Hamsterin optimaalinen ruokinta.
- YKSI annos/ kilpailija.
- OSALLISTUMISAIKAA ON 1.3.2016 kello 24:00 SAAKKA.


Tässä kisassa ei ole sen enempää sääntöjä, joten areena on vapaa!

Toimita siis kilpailuun osallistuva annos sähköpostiin pilvipiirainen90@gmail.com. Muista liittää mukaan lista. missä näkyy annoksen kaikki aineisosat!

Puutteellisia osallistumisia ei oteta mukaan kilpailuun!


5 kommenttia:

 1. Hei, olisi hauska nähdä edellisvuosien masterchef-kuvia, josta huomasinkin ettei blogissasi ole haku-painiketta? Olisi kiva jos voisit lisätä sen :)

  VastaaPoista
 2. Hankin poikaystävälle eilen synttärilahjaksi syrkin. Jotenkin sitä kuitenkin huomaa huomaa myös itse lukevansa taas useamman vuoden tauon jälkeen hamsteriblogeja. Vähän ehkä vaarallista ;-) Mutta pitäähän sitä nyt koettaa bongata kivoja juttuja näytettäväksi poikaystävälle, kun minä olen se meidän taloudessa se blogien suurkuluttuja. Samalla saanut huomata, että hamsteripuolellakin on tullut taas paljon kasvattajanimiä, jotka ovat entuudestaan vieraita. Kuten Alkemistin, joka on tuon meidän Böffö-pojan kasvattanut. Wonderland's taisi olla ainoa tuttu nimi pojan sukutaulussa :)

  Böffö pääsi sitten vierailemaan omaan blogiinikin: http://paarynaelain.blogspot.fi/2016/02/tervetuloa-boffo.html

  VastaaPoista
 3. Itsekin piti etsiä vanhat julkaisut ja tuolta löytyi viimevuotisen kilpailun tulokset: http://wonderlandshamstery.blogspot.fi/2015/02/hamster-masterchef-2015.html

  VastaaPoista
 4. Susanna: Olipa hauska törmätä Even blogin kautta omaan kasvattiin, joten terveisiä vaan Böffölle! Tosin poikaystäväsi pistikin jo pari viestiä kasvattajasivuilleni.
  Ainiin, asiaan: en nyt saanut siippaani mastercheffailemaan, mutta päätin itse osallistua. Kuvaa ja ainesosaluetteloa siis tulossa. :)

  VastaaPoista
 5. Uskomatonta, mutta totta Jumala on aina suuri. Kun useita julkaisuja hakemuskopio pankin, sain laina läpi hyvin ystävällinen nainen. Lisätietoja antavat hänelle sähköpostitse osoitteessa: marilinetricha@mail.ru se tarjoaa lainoja € 3000 € 3.000.000 kenellekään pystyä palauttamaan sille korkoineen alhaisella nopeudella 2 % eivät epäile, että viesti. Tämä on täydellinen todellisuutta. Levitä sanaa ystävien ja perheen jotka ovat avun tarpeessa.
  takaisinmaksu alkaa viiden kuukauden kuluttua vastaanottamisesta luotto
  Jumala siunatkoon teitä.

  VastaaPoista

Laitathan postauksen ulkopuolelle tarkoitetut kysymykset vieraskirjaan! :)