torstai 11. helmikuuta 2016

Kuulumisia.

Nyt on tullut pari tietopohjaisempaa postausta, niin ajattelin välillä kertoilla teille myös kuulumisia :)

Ensinnäkin poikastilanteesta, nyt melkein kannattaa jo niitä varauksilla laitella mun mailiin, sillä ainakin Wonderland's #Whatever on varmuudella tiineenä, ja laskettu aika on 13.2.2016, eli huomenna. En usko, että poikueeseen tulee ainoatakaan pitkäkarvaista, riippuuhan se tosin ihan siitä, mitä Martin Braakin tummanharmaan kasvatin takana on, kun sukutaulua en saanut pojan mukaan. Väreinä nyt pääsääntöisesti normaalia ja tummanharmaata, pieni mahdollisuus voi olla myöskin cinnamoniin, lilaan, mustaan ja kyyhkynharmaaseen, riippuen täysin mitä resessiivejä Braak's Houtskoolilla on taustallaan.

Wonderland's #Whatever.


Astuttelin myös yhdistelmän VV15 Enjolras von Sweetness**, pk tummanharmaa x Wonderland's Xiu-Mei, pk ruoste. Sieltä odotellaan syntyväksi normaalia, tummanharmaata, pieni mahdollisuus myös cinnamoniin ja lilaan. Kaikki pitkäkarvaisena.

Varauslistalla on jokunen, jos yhdistelmät kiinnostavat, kilauta postia sähköpostiin: eveimmonen1987@gmail.com (luethan kuitenkin ennen sitä varausohjeet)

Olen tässä tänään lähdössä myös Ouluun. Huomenna on OSJH:n näyttelyt, joissa on lemmikkiluokat hamstereille myös. Olin rahaton, joten sain ilmoitettua mukaan vain 6kk:n ikäisen kanini Valon, jonka ensimmäiset näyttelyt ne ovat. Harmittaa hieman, kun en saanut nyt kääpiöhamstereita mukaan näyttelyihin. Itse tuomaroin lemmikkisyyrianhamsterit. Odotan syrkkien arvostelua aina innolla, syrkit on mulle se juttu, niitä on aina niin ihana arvostella, pienet nallukat.

Olenkohan muistanut esitellä blogissani meidän uuden tulokkaan! Tehtiin Satun kanssa pienet vaihtarit cinnamonien kesken, Satulle meni lks cinnamon ja minulle tuli sitten pk cinnamon uros, Sateenkaaren Pieni Taivas, tutuimmin Peetu. Se on todella herttainen pikkumies kyllä! Sastamalasta meille kotiutuu Fishers Cyborg. Virpi ystävällisesti toi hamsterin Suomeen minulle, sovittiin kylläkin, että koska pojasta on tullut Virpin pojan lellikkihamsteri, saa poika muuttaa takaisin Virpille, kunhan olen käyttänyt sitä jalostukseen. En nyt raaski viedä pienen pojan suosikkihamsteria häneltä :)

Peetu.

Yhteisomistajuuteen siirtyi myös lk normaali uros Dexterous Huitzilihuitl, tutuimmin Hante. Taustalla siellä on Wonderland's Kurt Cobain**, ihan on samaa ilmettä päässä kun isällään. Eli Hante muuttaa meille asumaan, mutta on minun ja Mira Vesterin yhteisomistajuudessa, aivan kuten Miralle mennyt pk normaali uros Wonderland's Aurinkotuuli, eli Jokeri. Napsin Jokerista kuvia, kunhan pääsen Miran luokse, on siitä kuulema kasvanut komea poika! 

Dexterous Huitzilihuitl "Hante"

Sitten vielä pitkästä aikaa robouutisia! Pitkän tauon jälkeen palailen taas roborintamalle, campbellien kasvatus tyssäsi, ennenkuin se ehti kunnolla edes alkaa :( Siitä kerron varmasti myöhemmin lisää, mutta tuntui, että kaikki meni pieleen. Laikukkaat roborovskit ovat kuitenkin aina olleet lähellä sydäntä, joten nyt on hyvä hetki jatkella niiden kanssa. 

Yhdistelmä tulee olemaan seuraavanlainen:

Edge Maverick*, normaali laikukas. k. Pilvi Piirainen

Lavender's It's Not Funny

Huomisesta tulee kiire päivä, varmasti illalla postailen jotain juttua Miran hamsulastakin, sekä tietenkin iki-ihanasta Jokeripojasta.

Ja saa tulla toki morjenstamaan, jos haluaa..huomenna näyttelyissä siis ;3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan postauksen ulkopuolelle tarkoitetut kysymykset vieraskirjaan! :)