perjantai 25. maaliskuuta 2016

Eläintarhamme suosikit.

Sain hieman erikoisemman postauspyynnön blogiin, jossa minua pyydettiin esittelemään jokaisesta eläinlajista oma suosikkini. No päätin tässä illan ratoksi kirjoitella jonkunlaisen postauksen aiheesta kuvineen :)

Aloitetaan vaikka gerbiileistä, joita meillä asuu kaksi. Kummatkin ovat aivan ihania sudittajia, mutta sydämeni on vienyt täysin yksisilmäinen gerbiilityttö Syrena. Minulla on aina ollut joku heikkous näihin ei niin tyypillisiin lemmikkeihin, siksi Syrena ja hänen ihana siskonsa Tamara lähtivät meille viettämään suloisten sudittajien elämää... kiitos vaan Merille muuten, että olen tuohon sudittajat sanaan ihan rakastunut Se kuvaa niin hyvin gerbiileitä :D

Syrena 

Sitten mennään vaikka karvattomiin lapsiimme, eli käärmeisiin! Meillä asuu kolme viljakäärmettä, snow-värinen naaras 6 vuotias Ruby, normaalin värinen 10vuotias naaras Voodoo sekä avokkeeni nuorikko, butter-värinen koiras, ikää 3vuotta: Reaper! :) Mutta se elämäni käärme on kyllä ehdottomasti Ruby. 

Ruby.
Sitten voisimme siirtyä hamsteripainotteiseen.  Sen kummempia lurinoita kertomatta listaan tähän kaikista lajeista lempparini.

pk tummanharmaa naaras Wonderland's Bamboo Joint. 

vkh talvikko Suin Päin Sukkelaan "Huurre"

ps valkoinen vkh roborovski Lavender's Feeling This

normaali kiinankääpiöhamsteri Wonderland's Fallen Angel.

Muista jyrsijöistä, eli rotista ja hiiristä seuraavat herrat ovat valloittaneet sydämeni. Minulla on vinopino hiiriä ja rottia, mutta kyllä ne ihanuudet sieltä erottuvat edukseen. 

u. nu ba Mephala's Cry Baby. 

lk ag uros Marilyn Manson. :3

Meillä asuu myös kaksi frettineitiä. Heillä on oma olohuone käytössä, täysin eristyksissä jyrsijöistä. He ovat osa perheemme elämää, pieniä ilkikurisia kakkiaisia! :D Luna ja Kiara ovat molemmat ihania, mutta Luntusta on tullut minulle sellainen ihana sylilullukka, joka hengaa aina koneella riesaksikin asti minun kanssani :3 

ACH's Lilium Xanthellium

ja se KISSA! Vielä vuosi sitten meillä oli kaksi ihanaa kissaa, mutta vanhuuden tuomien vaivojen vuoksi meidän oli päästettävä rakas vanha herramme Kalle paremmille hiiristysmaille. Siksi Romeo toimittaa nyt perheen vauvan virkaa ja palvelijat kohtelevat häntä sen mukaisesti. Jos ei kohtelisi, se kyllä kuuluu ja tuntuu ;) 

Romeo Cry Baby.


Sitten on pakko mainita vielä akvaariostamme hieman enumonni, Syöppö-Salla :) Se on niin touhukas, aktiivinen symppis syöppö! Ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä! Hamsulan maskottipupu FurFur aka Valo Semmoisia öttiäisiä meillä asuu, haluan vielä menneisyydestä tuoda esille yhden hirmuisen symppiksen! a.gigaksen Marilynin. Vielä mä hankin tuollaisen a.gigaksen, ne on tosi hurmaavia kavereita, suosittelen jos ötökkäpuoli yhtään kiinnostaa, a. gigas, eli maalaiskielellä jättiläistuhatjalkainen :3

Mie & Marilyn 


1 kommentti:

Laitathan postauksen ulkopuolelle tarkoitetut kysymykset vieraskirjaan! :)