tiistai 1. maaliskuuta 2016

FINLAND Hamster MasterChef 2016 on...

Yksinkertainen on kaunista, tälläkertaa edukseen erottui tämä kaunis ja esteettinen annos, mikä oli myös hyvin terveellinen ja monipuolinen. Voittaja! Otatko yhteyttä minuun mailitse; eveimmonen1987@gmail.comAnnokset ja arvostelut


Arvostelu: Todella esteettinen annos. Sisällöltään kekseliäs, tykkään erityisesti herne-parsakaali-basilikapyreestä annoksessa. Erityisesti pisteitä tulee yrttien käytöstä. Pyre on kauniisti aseteltu annokseen. 

Sisältö: - kananmuna, retiisi, porkkana, salaatti, seesaminsiemen, kuivattu minttu, oliiviöljy.

Arvostelu: Annos on kekseliäs, mutta ehkä lautasella on hieman liikaakin eri komponentteja. Tykkään erityisesti retiisisydämistä, ne antavat annokselle eleganttista kauneutta. Sisällöltään annos on varmasti maistuva, minttu tuonee hyvän makuvivahteen annokseen. Yrtit ovat terveellinen ainesosa hamsterin ruokavaliossa.

Ainesosat:
parsakaali, kalkkunan jauheliha,kanannahka, herkkusieni, porkkana, spirulina, kananmunankuorijauhe, pellavansiemenöljy

Päällä:
Parsakaali ja kananmunankuorirouhe

Arvostelu: Kaikessa yksinkertaisuudessaan annos täyttää kaikki hamsterin tuoreruuan kriteerit. Pikantti vivahde tulenee kanannahkasta. Sienet kannattaa pitää harvassa, sillä ne voivat sulaa hamsterin elimistössä hieman huonosti. Koristelu ja esillelaitto on kekseliäs.

Annoksessa on: 
- Salaatti
- Parsakaali
- Piltti, jossa seassa hieman öljyä ja sinkkiä hamsterin huonon turkin takia
- Kananmunan puolikas
- salaattisiemen mix
- ja pari pientä palaa vesimelonia

Kaikki on ns. ylijäämä ruokia paitsi piltti. Eli ruuan ns. hyötykäyttöä ja samalla hamsterille vaihtelua ruokavalioon.

Arvostelu: Ylijäämän hyötykäytöstä iso plussa! Esillelaitoltaan ei ehkä kisan kärkipäässä, mutta sisällöltään hyvin monipuolinen.

Annos sisältää kuivatetun vähäsuolaisen ruisleipäpalan nakerrettavaksi, neljänviljan tuorepuuroa sekoitettuna Bonan "bataatti ja kana" -soseeseen (suhteessa 1:1) ja teelusikalliseen oliiviöljyä. Lisukkeena on kaksi suikaloitua munapastarullaa, kuivattua lehtikaalia, tuoretta porkkanaa, Pikku Myy -hunajamelonikuvio, chia-siemeniä, meloninsiemeniä, luomuhernerouhetta ja hirssimixiä.

Arvostelu: Esillelaitoltaan ja kekseliäisyydeltään ehdottomasti kisan kärkipäässä. Todella hauska annos, ja maistuu varmasti hamsterillekkin. Ainesosissa on otettu huomioon monipuolisuus ja terveellisyys. Annos on esteettisesti kaunis ja taitavasti toteutettu. 
2 kommenttia:

 1. Nämäkö annokset eivät siis tässä olleet järjestyksessä? :) näin ymmärsin mutta varmistimpa vain :D Ruoka-aiheinen kysymys: jos saisit päättää vain yhden tuoreruoan mitä hamsuillesi saisit antaa, mikä se olisi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parsakaali :D

   Ja juu, ei mitään järjestystä ^^

   Poista

Laitathan postauksen ulkopuolelle tarkoitetut kysymykset vieraskirjaan! :)