sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Kun kaikki ei mene niinkuin elokuvissa..

Rakas Wonderland's Xiu-Mei poistui keskuudestamme, kun sillä oli viikon ikäiset poikaset. Mein stressitaso ilmeisemmin nousi liian korkealle poikasten takia, sillä se söi poikasista puolet, söi itensä samlasta läpi ja tipahti 2metrin matkan karkureissullaan. Mein jalka meni poikki ja se oli pakko lopettaa heti.

Poikasia jäi viisi. Viisi pientä orpoa poikasta. Poikaset menivät ystävälleni tehohoitoon. Ne saivat säännöllisesti maidonkorviketta ja viikon ikäiset syövät jo kiinteää. Kaikki näytti alussa hyvältä, mutta tänäyönä kaksi poikasista oli kuollut, ja muut kuihtuneet, joten ystäväni päästi heidät paremmille pähkinämaille. Minua harmittaa, minua todentotta harmittaa, sillä poikasissa oli tummanharmaata ja lilaakin vielä! Mutta...kaikki ei mene aina niinkuin elokuvissa! Tämän tulisi jokaisen kasvattajaksi aikovan sisäistää. Onhan se söpöä ja hienoa, kun poikaset kasvaa..jos kaikki menee hyvin. Aina vain ei mene. Kannattaa siis tarkasti harkita kasvatusuraansa, sillä taipaleella joutuu näkemään ja tekemään paljon sellaista, mitä hyvin nuorille en halua kokevan.

Tämä on yksi isku taas, olen niin tottunut jo ja pessimistinen, että en oikeastaan kamalasti voinut pettyä, koska uumoilin, että jotain tulee olemaan vielä tässä hässäkässä, kaikki ei vaan voi mennä putkeen.

Kiitos Mei kaikesta.

3 kommenttia:

  1. Joo ei todellakaan mene aina hyvin :( Vois tosin ees joskus mennä.

    VastaaPoista
  2. Otan osaa :'( Mei oli todella ihana hamsteri sen perusteella mitä olen siitä lukenut.

    VastaaPoista

Laitathan postauksen ulkopuolelle tarkoitetut kysymykset vieraskirjaan! :)