tiistai 8. maaliskuuta 2016

Vierailulla Miran hamsulassa.

Otimpa vähän lomaa ja läksin Ouluun. Tarkemmin sanottuna taas vaihteeksi Miran luokse.

Olen kiinnittänyt oikeasti nyt huomiota siihen, että Oulun seudulla jotkut virittelevät todella ikäviä asioita Miran hamsulasta. Se on hankalaa, kun joutuu kerran silmätikuksi, niin sitten sitä meinaa olla aina. Minusta kiusaaminen ei kuulu tähän harrastukeen ja sitä se nimenomaan on - kiusaamista! Minä olen monta kertaa todennut Miran hamstereiden olot oikein hyviksi. Omalta osaltani halusin katkasta mustamaalauksen vyyhtiä, sillä se on alkanut oikeasti mennä sille puolelle, että se on pian poliisiasia.

Käsi sydämmellä sanon, että täällä on todella asiat niinkuin pitää olla. Keskittykää hyvät ihmiset niihin, joissa on oikeasti hätä, älkää mustamaalatko ja yrittäkö vaikeuttaa hyvien kasvattajien elämää. Jokaisella on tarina kerrottavana, älä siis tee pikaisia johtopäätöksiä, mutta kertaakaan en ole voinut anoa, että täällä pitäisi tehdä asiat toisin. Toivon todella, että tämä tavoittaa ne anonyymit, jotka yrittävät lannistaa rehellistä harrastajaa ja saavat miettimään tekosiaan. 

Pitkänlinjan lemmikkituomarina kävin läpi myös jokaisen hamsterin. Ei ollut moitittavaa. Josko tämä ikävä huhumylly nyt ihan oikeasti katkeaisi, eikä yritettäisi sabotoida toisia harrastajia ilman syytä.

7 kommenttia:

 1. Ihanat köynnösviritelmät, haluun kans :D

  VastaaPoista
 2. Aika kauheaa että hyvää kasvattajaa pitää sabotoida ja mustamaalata, täysin turhaan. Ilmeisesti ei mitään muuta tekemistä elämässä ole...
  Aivan ihana tuo hamsteri kuvassa ja hyvän näköiset asumukset hamsuilla :) Varmasti on pikkuisilla hyvät oltavat ;)

  VastaaPoista
 3. Miralla oli kyllä hyvät tilat eläimillä, kun käytiin, ja kaikki tosi lällyvauvvoja :3

  VastaaPoista
 4. Harmi ko kasvutusura alkoi Rajakylässä kököimmässä talossa, seki varmana vaikuttanu joillekki ensivaikutelmaan mikä minusta tullu. Pöh.
  Rajis on kökkö paikka, mut ei se sais vaikuttaa. :P
  En minäkään pitäs ihmistä huonompana jos sattuu asumaan huonomaineisella alueella.

  Eihä tuo yks tuttukaa Raahesa niin hienolla alueella asu, mutta ei se niihi elukoihi vaikuta tai ite ihimiseen. Parhaat rottiaiset tullu sieltä. <3

  VastaaPoista
 5. Ihan hyvät tilat niillä hamstereilla on :) en olekaan kuullut tuollaista

  VastaaPoista

Laitathan postauksen ulkopuolelle tarkoitetut kysymykset vieraskirjaan! :)