tiistai 3. toukokuuta 2016

Kuukauden hamsteri: Balandine's Winterson

Balandine's Winterson
"Sasu"
pk normaali umborous valkonauhainen
i. Hiawatha's Herkkutatti
e. Louder Than Love
k. Piia Lappalainen

Sasu on ehdoton hamsulan symppistittelin omaava vuosikas herrasmies. Se on ollut myös 4H:n pieneläinkerhon luottohamsteri kausilla 2015-2016, mutta jäänyt nyt niistä hommista jo eläkkeelle. Sasu on juuri sellainen joka tytön/pojan unelmalemmikki. Se on äärettömän kiltti ja suloinen, miinuspuolia siitä on hirmuisen hankala keksiä. Ainoa ehkä herran unenlahjat. Se nimittäin nukkuu niin siki, että se ihan säikähtää kun sitä hellästi herätellään ja sitten se kaahottaa pari kertaa asumuksen ympäri hädissään, reppana. Siksipä herättelyt ovat meillä ihan täysin minimissä, jos pitää lähteä kerholle tai ottaa valokuvia, on silloin noustava vähän aikaisemmin.

Sasun ehdotonta herkkua on kyllä minun tekemäni mössöt, ei jää muruakaan jäljelle ja se meinasi välillä näkyä jo hieman vyötäröstä joten oli puolitettava tuoreruoka annos. Pähkinät ja hirssi ovat tämän pojan herkkua myös.

Sasu on saanut lempinimensä siskonpoikani mukaan, yhdessä vaiheessa en keksinyt enää lempinimiä hamstereille, joten nimesin jokaisen hamsterin sisarusteni lasten mukaan :D Aika monella on ollut hamsulassa jo oma nimikkohamsteri.

Sasusta tuli näin vuosikkaana ensimmäisen poikueensa isukki. C1-poikue syntyi pitkäkarvaisen normaalin naaraan; Sateenkaaren Cara Mian kanssa. Niin Sasusta tuli kuuden reippaan poikasen isä. Toivotaan lapsille samanlaisia nallenaamoja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan postauksen ulkopuolelle tarkoitetut kysymykset vieraskirjaan! :)