keskiviikko 24. elokuuta 2016

20.8.2016 SHY Jyväskylä & uudet tulokkaat

Viikonloppuna oli siis SHY:n näyttelyt Jyväskylän Valorinteellä. Tuomaroin itse lemmikkisyyrianhamsterit, joita oli paikalla yhteensä 32 kappaletta. Tasoa oli ääripäästä toiseen, eli hyvin vaihtelevaa. Tuli arvosanaksi tyydyttävää, melko hyvää, hyvää ja erittäin hyvää ja kolme puhdasta ERIä. Taso siis tälläkertaa ei oikein ollut kovinkaan hyvä, oli erinäisiä terveysongelmia, melko hentoja hamstereita, ja sitten toisesta ääripäästä melko tuhteja eläimiä. Mutta kyllä sieltä valikoitui kuitenkin ihan selvä PLH1, joka oli pkr luonnonvalkoinen Sateenkaaren Onneton Automekaanikko, ollen myöhemmin BIS2. BIS-kehässä edelle meni lasten lemmikissä kilpaillut aivan upea 20kk ikäinen veteraani English Nice Surprise. Täytyi käydä omistajille vielä kehumassa myöhemmin upeaa veteraania! :)

Päivä oli muutenkin mukava parhaassa seurassa, näin Kasperiakin pitkästä aikaa! Sitten omien eläinten näyttelytuloksiin. Päivän yllättäjä oli taatusti minun ja Kasperin yhteisomistajuudessa oleva Highlight Kingston S5+SERT saaden siis yhden tähden peräänsä nimeen. Roborovskeissa olikin sitten mukavia arvosteluja ja palkintoja omille kasvateille. Luokkaan osallistui 22 roborovskia, joka on melkoisen suuri määrä, kun normaalisti roborovkeja on alle kymmenen, hieno juttu, että robokasvatus nostaa taas päästä pinnalle useamman ihmisen toimesta :)

Standardiluokan roborovskit

S1+SERT+BIS6 Briljantti Break-Dance om. Satu Karjalainen
Kunniamaininta (kokonaisuus) Boheemi Blues, minun omistuksessani.

Mukana oli myös normaali laikukas Anarchy Samurai, se oli oikein lupaava nuorena, mutta sitten se kehitys muutti suuntaa, harmillisesti.

Briljantti Break-Dance Kuvaaja: Veera Kujansuu


Sitten uusiin tulokkaisiin! :)

n. normaali Mansikkka kasvattaja: Satu Karjalainen

Vectis Roneos

Regalis Seigneur Of Swans

Wippee's Sour Apple

Cutiepie's Ihanteellinen Idea kuvaaja: Karoliina Vainio

Myös hieman roborovskiuutisia poikuerintamalta.

20.8 syntyi D-poikue yhdistelmästä normaali laikukas Geishas Entering To Reality x Irvikissa, normaali. Näytti pigmentin perusteella olevan laikukasta mukana.Yhdistetty myös pariskunta Wippee's Sour Apple, normaali x Boheemi Blues, normaali laikukas.


2 kommenttia:

  1. Oi miten söpöjä! Mitä ruokaa muuten kannattais antaa mun 2v urokselle kun se on vanhuuden myötä alkanut muuttua todella hoikaksi ja turkki huononee :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on aikalailla niitä vanhuuden vaivoja. Voithan alkaa tehdä sille omat kunnon tuhdit mössöt. Esimerkiksi tehosekoittimeen parsakaalia, keitettyä kananmunaa, öljyä jne :)

      Poista

Laitathan postauksen ulkopuolelle tarkoitetut kysymykset vieraskirjaan! :)