maanantai 29. elokuuta 2016

Myönnetty kasvattajanimi vkh roborovskeille.

Eilen 29.8.2016 minulle myönnettiin vkh roborovskeille kasvattajanimi Wonderland's. Niinpä kasvattieni nimen eteen saa takautuvastikin lisätä kasvattajanimeni :)

Meillä muuten kasvaa pesässä 5 ihanaa poikasta yhdistelmästä Geishas Entering To Reality, normaali laikukas x Irvikissa, normaali. Pesässä on neljä normaalia ja yksi laikukas. Pitää katsoa nyt mihin suuntaan poikaset kehittyvät, kotiin jää joko normaali laikukas uros tai normaali uros.

Meinasin ensin yhdistää myös pariskunnan Wippee's Sour Apple, normaali x Wonderland's Boheemi Blues, mutta haluankin käyttää Bellan vielä kerran näyttelyissä ennen poikuetta, joten tämä poikue siirtyy hieman eteenpäin.

6 kommenttia:

 1. Onnea!:) Mikä sun kasvatusväri on roboilla?

  VastaaPoista
 2. Hei mä oon aina miettinyt että jos jollakin ei oo kasvattajanimeä ja se on antanut hyvin pitkiä nimiä poikasille ja sitten kun sunkin kasvattajanimi on aika pitkä kuitenkin ja eikö hamstereiden nimillä oo joku enimmäismerkkimäärä ja kun sen kasvattajanimen lisää niin entä jos se sitten menee yli? :D Kaikkea mäkin mietin..

  VastaaPoista
 3. max. 30 merkkiä saa olla nimi silleen et kasvnimi+nimi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sitä mä muistelin, mut entä jos vaikka jollain sun robokasvatilla ennen kun sait kasvattajanimen niin ois nimi jossa on 25 merkkiä ja nyt siihen sais lisätä kasvattajanimen niin sehän menis yli 30 merkkiä. Mitäs sitten? Tää siis oli se mitä pohdin :D

   Poista
  2. Jaa-a, en kyllä tiedä. Kyllä siihen siltikin laitetaan se kasvattajanimi eteen :D Mä nimesin poikaset silleen, että tiesin, että niiden nimet tulee kasvattajanimen saatuani jäämään alle 30 merkkiin :D

   Poista

Laitathan postauksen ulkopuolelle tarkoitetut kysymykset vieraskirjaan! :)