torstai 8. joulukuuta 2016

Kuulumisia ja Joulun odotusta.

Ihan ensimmäiseksi haluan iloita, että olen nyt saanu ulkomuototuomariopintoni loppuun, ja hallitus vahvisti minulle ulkomuototuomarin oikeudet syyrianhamstereille 7.12.2016. Epäilin kovasti, etten saa kahteen vuoteen tekemälläkään koulutusta suoritettua, mutta piipahdin useammin etelässä SHY:n näyttelyissä tekemässä koe-ja harjoitusarvosteluja, joten sain koulutuksen suoritettua määräaikaan mennessä, eikä lisäaikaa tarvinnut hakea. Ensimmäinen tuomarointi on SHY:n näyttelyissä Nurmijärvellä tammikuussa.

Jatkelen myös SHY:n hallituksessa normaalisti, pestinä lemmikkituomarien kouluttaminen, tällävuodellehan minulle tulikin jo reippaita oppilaita koulutettavaksi. Tämä on minulle todella mieluisaa puuhaa, sillä lemmikkihamstereiden tuomarointi on lähellä sydäntä. Toivottavasti pääsen tekemään sitä vielä paljon, vaikka nyt olenkin myös lisäksi ulkomuototuomari. Pienenä lisähommana hallituksessa neuvontasähköpostiin vastaileminen ja poskipussin toimittaja-pesti :)

Hamsulan puolelle ei kuulu kummempaa, poikasia ei vain ota näkyäkseen. Mutta tämänhetken nuorison olen kovin tyytyväinen. Tällähetkellä minulla on aika vähän syyrianhamstereita, ja se on oikein hyvä, ettei ole tullut kerrytettyä kamalasti mitään back up plan-hamstereita, vaan kaikille on jo yhdistelmät aika tarkalleen tiedossa.

Roborovskien puolella toki riittää vilskettä, tulin varanneeksi Sateenkaaren-hamsulasta uuden normaalin värisen roborovskiuroksen, Sateenkaaren Iiro Viinasen :D On ehkä pakosti annettava sille lempinimeksi Viinanen ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan postauksen ulkopuolelle tarkoitetut kysymykset vieraskirjaan! :)