torstai 23. maaliskuuta 2017

Kevätsiivousta ja poikuekuulumisia.

Työharjoittelijamme Nooran kanssa pyöräytettiin eräs päivä käyntiin hamsulan kevätsiivous. Ihan kevyt urakka se ei kyllä ollut. Pesimme kaikki 29 asumusta, kaikki virikkeet pestiin ja kuurattiin myös ja hamsula sai uuden järjestyksen ja asumukset uudet söpöt nimikyltit. Nyt kelpaa taas hetki mennä ilman suurempaa siivousta. Kuviin ei oikein saa vangittua koko hamsulaa, joten hamsulan videon voi käydä katsomassa tästä linkistä..


Sitten poikueuutisiin!

6.3.2017 meille syntyi siis roborovskien E-poikue; 3 laikukasta ja 3 normaalia. Herttaiset pienet formulat ovat jo avanneet silmänsä ja lähteneet tutkimaan maailmaa. Kiitoksena ahkerasta ja kiitettävästä top-jaksosta Noora sai lahjaksi normaalin uroksen Wonderland's Elvis In Vegasin, joka siis muuttaa Nooralle sijoitusuros Wonderland's Earthquake!:n kanssa. Kotiin minulla ei siis jää tästä poikueesta asumaan ketään.

u. normaali Wonderland's Elvis In Vegas
u. normaali Wonderland's Einstein
u. normaali laikukas Wonderland's Earthquake!
n. normaali Wonderland's Elephant Song
n. normaali laikukas Wonderland's Euphoria
n. normaali laikukas Wonderland's Everlasting Love


Ja vihdoin syrkkipoikasuutisia!

19.3.2017 syntyi poikasia yhdistelmästä Goldilock's Buenas Noches*, lk musta x Wonderland's Doe-Eyed Dakota*, pk tummanharmaa. 

Pesässä näyttäisi olevan seuraavia värejä, näin alustavasti: normaali/tummanharmaa, cinnamon/lila & musta. Toivon todella, että nyt kävi tuuri, ja sinne olisi se kauan kaipaamani lila syntynyt, vielä joudutaan odottelemaan, että tämä asia selviää. Kasvatus ei ole hätäisten hommaa ;) 

Eilen astutettu myös jälleen yhdistelmä Picus Agent Orange, lk cinnamon x Picus Zenobia, pk tummanharmaa. Toivottavasti tärppää! :) 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan postauksen ulkopuolelle tarkoitetut kysymykset vieraskirjaan! :)