sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Kuulumisia Ihmemaasta.

Arki on rullannut oikein mukavasti hamsulalla. 6.3 meillä aloitti reipas työharjoittelija hamsulalla. Noora on nyt viikon vastannut hamsulasta ja oikein hyvin on asiat luistaneet.Tämmöisen 20 hamsterin hamsulassa puuhaa riittää ja kevätsiivous häämöttää ensiviikolla. Kevätsiivouksessa pestään kaikki asumukset, virikkeet pestään virkon S- nimisellä desinfiointiaineella, Virikkeitä on siis paljon...PALJON, seinät jynssätään kiiltäviksi, samlat verkotetaan uudelleen jne.  Ajattelin tehdä kevätsiivouksesta erillisen postauksen, joten muistakaahan liittyä lukijaksi, että pääsette seuraamaan hamsulan arkea enemmänkin!

Meille syntyi myös 6.3 roborovskien E-poikue, 3 laikukasta ja 3 normaalia yhdistelmästä Wonderland's Anarchy Samurai, normaali laikukas x Sateenkaaren Mansikkka, normaali. Tästä jää toivottavasti kotiin normaali laikukas poika Wonderland's Earthquake!. Tai oikeastaan se menee sijoitukseen meidän hamsulan nykyiselle työharjoittelijalle Nooralle.

Myös syyrianhamsterinaaraiden pitäisi olla tiineenä yhdistelmistä:

Wonderland's Doe-Eyed Dakota*, pk tummanharmaa x Goldilock's Buenas Noches*, lk musta.
Picus Agent Orange, lk cinnamon x Picus Zenobia, pk tummanharmaa.

Tässä tulee "mukavasti" pk+lk yhdistelmät, mutta en jaksa olla niistä niin kovin huolissani tässävaiheessa, kun tummanharmaalle yritetään saada laaja geenipooli. Jostain on luovuttava. Muuten tykkään käyttää turkinlaaduiltaan toisille sopivia yksilöitä.

Tässä siis yhdistelmät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan postauksen ulkopuolelle tarkoitetut kysymykset vieraskirjaan! :)