lauantai 8. huhtikuuta 2017

8.4.2017 PPKJY Ylivieska 10v juhlanäyttely

Eilen pyörähdettiin taas Ylivieskassa PPKJY:n näyttelyssä. Itse tuomaroin lemmikkisyyrianhamsterit ja ilmoitin ulkomuotoluokkaan kaksi syyrianhamsteria, joille toivoin sertifikaattia, ja kyllähän ne sieltä napsahtikin.
PPV17 Picus Oh It's So Shiny*
S1+SERT, BIS3. 

Koska kyseessä oli juhlanäyttely, sai Jimi nimensä eteen PPV17-tittelin.

 Diadem's Goldblooded*
S3+SERT

Halon sertifikaatista olin erityisen iloinen, onhan sen emä GG16 Wonderland's Bloody Mary*, lyhytkarvainen normaali naaras. Toivottavasti pojasta polvi vielä paranee.

Myös meidän lainaurokselle napsahti toinen sertifikaatti, eli myös Goldilock's Buenas Noches* sai sertin. Eli pesässä ryömiikin nyt poikasia yhdistelmästä Goldilock's Buenas Noches** x Wonderland's Doe-Eyed Dakota*. Toivottavasti näistä kasvaa oikein kauniita lapsia :) 

Näyttelyistä meille koitui myös lk normaali naaras Goldilock's Dragonair, joka tullaan astuttamaan piakkoin. Urosvalinta vielä mietinnässä.

Tuomaroin siis lemmikkisyyrianhamsterit, niitä olikin paikalla 37kpl. 

Taso oli aika vaihteleva, mutta ei huono laisinkaan. Vain kaksi hamsteria sai kuitenkin puhtaan eri-arvosanan. Paljon oli myös ERI- arvosanaa. PLH1 ja BIS-kehään palkitsin lk ruosteen, Sateenkaaren Peto Rakasti Sinua. 10kuukauden ikäinen rauhallinen, hyvässä massassa oleva naaras.

Tälläkertaa eivät loistaneet nuoret, eivätkä veteraanit. Yksi nuori teki kuitenkin vaikutuksen. Veteraaneissa oli paljon todella vanhan oloisia 15-16kuukauden ikäisiä hamstereita. Veteraaneissa sijoittuikin sitten parhaaksi veteraaniksi 20 kuukauden ikäinen naaras.

Ihan mukava reissu oli, vaikka väsymys painoi vaihteeksi päälle. Seuraavan kerran näyttelytiimi suuntaa kevään viimeisiin näyttelyihin Liminkaan 6.5.2017. Siellä minut löytää kääpiöhamstereiden tuomaripöydän takaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan postauksen ulkopuolelle tarkoitetut kysymykset vieraskirjaan! :)