maanantai 13. marraskuuta 2017

Kuulumisia pitkästä aikaa

Minua on vaivannut pitkään tyhjän paperin syndrooma, en ole saanut aikaiseksi kirjoittaa oikein mihinkään. Korjataan tilanne ja tehdään tilannekatsausta.

Ihan ensimmäiseen hengenvetoon on sanottava, että olemme muuttaneet! Näinollen myös hamsula on muuttanut, pysyimme kuitenkin samalla paikkakunnalla, mutta rivitaloasunto vaihtui omakotitaloon. Valitettavasti hamsula pieneni hurjasti ja tällä on ollut aika merkittäviä vaikutuksia kasvattamiseen. Jouduin toteamaan, että minulla on aivan liian pienet tilat tummanharmaan kasvattamiseen, eikä tiloja voi tällähetkellä yhtään isontaa. Niinpä kasvatusvärini supistuivat normaaliin ja cinnamoniin.     Toisaalta on todella kiva, että saan paljon enemmän vapauksia, mutta toisaalta tahdon pitää värilinjani edelleen mahdollisimman puhtaana.
 Ei pitäisi koskaan sanoa "ei koskaan", olen hangoitellut vastaan keltaisen käyttämisestä linjoissani, mutta nyt meille on kotiutumassa pitkäkarvainen hunaja naaras Niinpal Gauhian hamsulasta. Nähtäväksi jää, mitä tästä kehkeytyy, mutta ainakin saan keltaisilla laajennettua hieman sukulinjoja, mikä on nyt pääasiallinen tarkoitus.

Hieman näyttelyistä...

Viimeksi olen postannut Limingan näyttelyistä, jotka olivat 6.5.2017, silloin kävin pyörähtämässä näyttelyissä vain tuomarin ominaisuudessa.

Liminka 26.8.2017, OSJH

Wonderland's Geek In The Pink*
Limingassa mukana taisi olla pari roboa, mutta sijoituksia ei tullut, enkä niitä kyllä odottanutkaan.

Vaihteeksi tuomaroin täälläkin lemmikkisyyrianhamsterit.

Pari päivää ennen näyttelyitä vinkkasin Sateenkaaren Satulle, että minulta tuleva robouros muuten kannattaa ehdottomasti jälki-ilmota ulkkareihin, se on todella nätti! Niinhän se olikin. Wonderland's Geek In The Pink oli S3+SERT+TS+PN. Toivottavasti tulemme
näkemään Geekkiä vielä näyttelyissä paljon, koska lähtiessään se oli oikeasti todella kiva, kuvasta saatte päätellä lisää. Nämä kuvat on otettu pari päivää ennen näyttelyitä.
Wonderland's Geek In The Pink*


  Olen muutenkin ollut ihan tyytyväinen suhteellisen tasalaatuiseen tulokseen roborovskien kanssa. Ja innostunut robojen kasvatuksesta ihan huimasti, kun niille taas on isot tilat kasvattaa. Vieläkin toki voisivat olla isommatkin.

Muutenkin on mukava huomata, että täällä Pohjoisessa on robojen kasvatus lähtenyt huimaan nousuun.

Myös lajina roborovski on alkanut kiinnostaa ihmisiä enemmän lemmikkiominaisuuksissa, mikä on kiva huomata. Ei jokaisen lemmikin tarvitse istua kiltisti kädessä puolta tuntia lättynä. Robojakin voi käsitellä, ne ovat lajityypillisesti vain paljon vilkkaampia muihin kääpiöhamstereihin verrattuna. Mutta niitä on sekin edestä kivempi katsella. Ne ovat touhukkaita pikkuisia formuloita. Ja ovathan ne nyt äärettömän söpöjä pitkine viiksineen ja symppis kulmakarvoineen :)

Kajaani 30.9.2017, Kajaanin 4H & OSJH

Arvostelin ulkomuotoluokan syyrianhamsterit kotinäyttelyissä. Oli oikein mukava päivä, vaikka muutosta väsyneenä jouduin pitämään huilitaukoja paljon, kun alkoi jo huimata. Ilmoitin kolme roborovskia ulkomuotoluokkaan, joista yksi oma kasvattini. Wonderland's Hevoskotka vei melkoisen potin ollen standardiroborovskien S1+SERT+PN+BIS2. Ihan tyytyväinen olin kyllä tulokseen, standardiroborovskeja oli kuitenkin 17kpl, joissa mukana paljon todella hyvin pärjänneitä eläimiä.

Samassa näyttelyssä valioitui muotovalioksi upea lk cinnamon uros FIN MVA Picus Agent Orange, joka oli minulla alkukeväästä lainassa, mutta ei saanut naaraita tiineksi. Onneksi minulla kasvaa hamsulassa tämän hienon cinnamonin jälkeläinen, lk cinnamonnaaras Miss Mesimarja. Sanotaanko, että omena ei ole kauas puusta pudonnut, vaikkei se isänsä veroinen olekaan.

Miss Mesimarja
Edessä siintää vielä vuoden viimeinen näyttely, Grand Gala Tampereella! Menen tuomaroimaan sinne ulkomuotoluokan lyhytkarvaiset ja koestandardit. Lähden reissuun jo perjantaina kohti Tamperetta, mukava olla välillä järjestämässä SHY:n näyttelyitä paikanpäällä. Samalla otan loman kannalta ja suuntaan Tampereelta Turkuun.

Poikasiakin on syntynyt muutama poikue, yritetään vielä tällevuodelle saada muutama aikaiseksi.

Palaillaan Grand Galan merkeissä, meille on saapunut Suomeen vahvistusta Ruotsin puolelta, mutta siitä lisää myöhemmin :)3 kommenttia:

 1. Näitä postauksia on kiva lukea! Milloin taas hamsujen tilojen esittely?

  VastaaPoista
 2. uusien tilojen esittelyä olisi kiva lukea

  VastaaPoista
 3. Hei, olen ulkomainen lainanantaja, jonka päätin myöntää lyhyen, keskipitkän ja pitkän aikavälin lainoja rehellisille ihmisille, jotka kuukausittaisista tuloistaan ??huolimatta kamppailevat vastaamaan heidän perus tarpeisiinsa. Lainojen korko on 2% koko laina- ja lainatarjousedellytyksistä. Pyydetyt lainat on saatu muutaman tunnin kuluessa hakemusten jättämisestä. jos kiinnostunut ota yhteyttä meihin
  Sähköposti: (GONZALEZANDRESLOAN@GMAIL.COM)

  Voimme rahoittaa seuraavia:

  • Lainat kaikille
  • Laina kaikkiin kiinteistöihin
  • Usean perheen / asuinrakennukset
  • Lainat sijoittajille
  • Bridge Loans / Mezzanine Rahoitus
  • Ulkomaisen ostajan laina
  • Kaupalliset lainat
  • Land / Rakentaminen
  • Uusi kaupallinen / monikulttuurinen tuote, jonka alhainen korko on 2%
  • Lainamäärät: 2 000 euroa - edellä

   Jos kiinnostunut ota yhteyttä meihin jatkuvaa luotonantajan kautta;

  Gonzalez Andres Financial Company;
  Sähköposti: GONZALEZANDRESLOAN@GMAIL.COM
  Herra Gonzalez J. Andres

  VastaaPoista

Laitathan postauksen ulkopuolelle tarkoitetut kysymykset vieraskirjaan! :)