maanantai 1. helmikuuta 2021

Tietoa varaajille ja vapaat poikaset - S2POIKUE

Niin ovat S2-poikueenkin poikaset kasvaneet nopeaan tahtiin. Ja varauksia on tullut todella mukavasti sellaisista kodeista, joihin olen poikasen luvannut ja varaus vahvistettu. 

Vapaita poikasia on enää neljä kappaletta
Yhteys: kahkoneneve@gmail.com
tai hamsulan inbox: WONDERLAND'S HAMSTERY

Poikasia ei myydä kasvatukseen, haussa vain lemmikkikodit

Valitettavasti hamsulan nettisivut ovat alhaalla, joten varausehtoja ei nyt pääse linkittämään halukkaille kyselijöille, mutta ihan tiivistettynä:

- Kasvattini muuttavat vain vähintään 80*40cm asumuksiin. Tuleva omistaja sitoutuu hankkimaan hamsterille oikeankokoiset varusteet, kuten: min. 28cm juoksupyörän ja syyrianhamsterille sopivat tarvikkeet. 
- Valitettavasti en varaile poikasen värin mukaan, mutta tietenkin toiveita saa esittää! :) Haluan, että jokainen poikanen sopii luonteensa puolesta parhaiten siihen kotiin minkä nään poikaselle ja tulevalle omistajalle järkevimmäksi vaihtoehdoksi. 
- Joidenkin poikasten punaisia silmiä ei tarvitse säikähtää, ne tummuvat yleensä jo ennen luovutusikää niin tummiksi, ettei niistä erota punaista väriä.
- Varausmaksu on 20€, joka suoritetaan välittömästi varauksen yhteydessä. Jos poikasen haku venyy reilusti yli luovutusiän, perin lisäksi 5€ hoitomaksun kuluja kattamaan. Loput hamsterin hinnasta maksetaan hamsteria noudettaessa.
- Edellistä kokemusta ei tarvitse hamstereista olla, kasvattajana olen tukena koko hamsterin eliniän ja vastaan kysymyksiin ja mieltä askarruttaviin asioihin sähköpostitse. Valitettavasti olen joutunut muuttamaan numeroni salaiseksi, koska hamsterikyselyitä ja muita hamstereihin liittyvää puhelua alkoi tulla yötä myöten. 
- Tätä poikuetta ei rekisteröidä, kuitenkin halutessasi saat pdf-tiedostona hamsterin paperit, mikäli ne itsellesi haluat. Voit rekisteröidä hamsterin itse Suomen Hamsteriyhdistyksen rekisteriin. 
- Mikäli hamsterin pidossa tulee hamsterista riippumattomia ongelmia, olen valmis ottamaan kasvattini takaisin ja etsimään tälle uuden sopivan kodin. Kauppahintaa ei tässätapauksessa palauteta. (koskee myös allergioita.) 

Kuvia ja kuulumisia?

Olen yrittänyt aktiivisesti ottaa edes jonkunlaista kuvaa/videopätkää varaajille, tällähetkellä terveyteni reistailee, joten olen keskittynyt enemmän käsittelemään poikasia, mikä on tällähetkellä prioriteetti 1. Otin tänään "passikuvat" kaikista poikasista, ja ne ovat todennäköisesti viimeiset kuvaterveiset ennen luovutusta. Poikasten kuvaamiseen, kuvien muokkaamiseen ja nettiin lisäämiseen hurahti kolmisen tuntia. Meillä on hidas netti ja hitaat laitteet, vaikka mielelläni lähettäisinkin enemmän kuvia ja videoita, on kuitenkin muistettava, että se vie aikaani aivan mielettömän paljon. Ihan vaikka nämä kolmetoista kuvaa julkaisukelpoiseksi, kolme tuntia :D Ymmärrän kyllä, että olette innoissanne, mutta malttakaa mielenne. Kun selviää, mikä poikanen lähtee kenellekkin, saa vauvakuvan muistoksi näistä kuvista :) 

Hieman koronasta - tärkeää infoa poikasen ostajalle/hakijalle

Moni on nyt kysellyt, että pääseekö meille katsomaan poikasia. Valitettavasti ei pääse, kuulun itse riskiryhmään ja koen, että on minulle, sekä muille turvallisempaa, että hamstereita ei pääse etukäteen katsomaan meidän kotiimme. Olen kuitenkin huomioinut tämän olemalla aktiivisempi kuvien ja videoiden lähettämisen suhteen. 

Normaalistihan meillä pääsee hakemaan poikasen sisältä ja tutustumaan hamstereiden oloihin, mutta korona on tehnyt tähänkin asti tähän asiaan poikkeuksen. Asumme omakotitalossa, hamsterit luovutetaan pihalla, jossa voimme vaihtaa muutaman sanasen ja sen jälkeen jatkaa sähköpostitse. Käytän itse maskia tässä tilanteessa ja toiveeni myös olisi, että hakija mahdollisuuksien mukaan käyttäisi maskia poikasen luovutustilanteessa. Turvaväli on ehdoton.

Haut porrastetaan pääsääntöisesti 2-3 päivälle, kukaan ei tule toisen hakijan kanssa samaan aikaan. 


S2 PASSIKUVAT

u. lk hopeanharmaa uros Wonderland's Silverbullet (sijoitukseen)

lk normaali naaras Wonderland's Sleepy Hollow

lk ps seepianharmaa vn uros Wonderland's Seventh Sign

lk ps hopeanharmaa naaras Wonderland's Sadako (jää kotiin)

lk cinnamon naaras Wonderland's Spirit Trap

lk ps hopeanharmaa naaras Wonderland's She Was So Pretty

lk seepianharmaa uros Wonderland's Shining

lk cinnamon uros Wonderland's Sleepwalker

lk ps seepianharmaa uros Wonderland's Suspiria

lk normaali valkonauhainen uros Wonderland's Secret Window

lk ps seepianharmaa valkonauhainen naaras Wonderland's Siren aka Sairen

lk normaali uros Wonderland's Sweeney Todd

lk seepianharmaa valkonauhainen uros Wonderland's Shadow Of The Hawk


Mitä poikasille kuuluu?

Poikasille kuuluu oikein hyvää, ne ovat kasvaneet tasaiseen tahtiin. Ne syövät terveellistä ja kasvua tukevaa ruokaa. Niitä käsitellään päivittäin, totutetaan kodin ääniin sekä terveyttä tarkkaillaan. 

Jos sinulla ilmenee kysyttävää, ole toki yhteydessä meihin:

kahkoneneve@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan postauksen ulkopuolelle tarkoitetut kysymykset vieraskirjaan! :)